zondag 22 april 2012

wat is dat toch...


Ik zie deze fotos en het eerste wat ik dacht.. zijn dit broers.. of is het vader en zoon, maar nee het zijn de hoge heren uit het Catshuis.. nu blijkt dan toch weer eens, als je veel met iemand omgaat ga je er op lijken... zie hier boven het resultaat.. ( mij moeder zou zeggen wie met pek werkt word er mee besmeurt). Of zoals ze zo vaak zeggen de honden gaan op hun bazen lijken.. of andersom.. nu kunnen we ons natuurlijk afvragen bij het bovenstaande koppel wie nou de pek is of wie de hond.. maar laat ik dat wijselijk in het midden laten.
Wel vind ik het opvallend hoe sterk de gelijkenis is... van deze twee als je het zo ziet...... zou er misschien stiekem toch een onecht kind rondlopen van Maxime Verhagen die toevallig..  Rutte als achternaam heeft.. of misschien een neefje.. ik bedoel maar je weet het maar nooit..
Maar toch het is gevallen het kabinet... en laten we nu eens met elkaar zorgen dat we geen broertjes meer in de regering krijgen die via allerlei vage en vreemde kronkels....tot iets komen met gedoogbeleid.... want dat schiet dus uiteindelijk toch niet op... laten we nu in Nederland eens wijs zijn, gewoon daar waar het moet stemmen op de juiste mensen.. en nu gewoon eens bekijken naar draagkracht waarop we bezuinigen.. zoals de kinderbijslag voor gezinnen met een inkomen meer dan 2000 per maand, of op de ziektekostenverzekering, laten we kijken naar inkomen en daar een evenredig aantal eigen risicokosten voor vragen en zo kan ik meer dingen bedenken waar we dus op kunnen bezuiningen gewoon om zo toch dat te doen wat moet.. maar dan wel met een kabinet die echt een meerderheid heeft en er echt voor wil gaan....  en om het compleet te maken hier een linkje naar een prachtige betoog van vriend Frans over ons kabinet So you think you can rule a country ik vind het een aanrader om het even te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten