woensdag 18 april 2012

de week is doormidden

Vandaag was een leuke dag, ik ben voor het laatst deze ochtend bij de manueel therapeut geweest en dat kon omdat het klaar is volgens haar en mij , soms nog wat last van mijn nek maar het gaat over en dat is perfect. Daarnaast heerlijk rustig naar mijn school toe en daar lekker gewerkt, de kinderen waren weer zo heerlijk als kind, zoals ze zijn, ik ben daar heel trots op altijd. Zeker als ik nu kijk hoe deze week verloopt. De kinderen staan stil bij het verlies van onze collegas, schrijven heerlijke dingen in een boek voor hun beiden, en staan er bij stil, maar ook vangen ze ons op, helpen ze ons als docenten hier doorheen.Eigenlijk zie je een kleine gemeenschap ontstaan hier  die met elkaar dit verlies dragen en aanpakken.. het is mooi en prachtig. Daarnaast zijn natuurlijk de examens in volle gang, en af en toe zie ik een verdwaalde vierde jaars langslopen en vraag hoe het gaat, en meestal hoor ik dan dat het goed gaat een enkeling zucht en zegt ik heb het verknalt mees.. dan geef ik een opbeurend woordje en hoop dat dat helpt. Krijg wel het idee dat veel van onze kinderen toch wel het examen halen. ze zijn zo goed.. heerlijk. Daarnaast was vandaag mijn oogappeltje  jarig. Het is de buurjongen van mijn beste vrienden en al vanaf klas 1 hou ik even extra in de gaten en plaag ik hem wat. Hij mij nu ook en dat vind ik heerlijk... roept hij keihard over straat. ..He Lelijkert.. waarop ik dan roep.. kijk je alweer in de spiegel.. en zo gaat dat dan... en het is leuk. Hij was vandaag jarig dus ik ben even bij zijn examen binnen gelopen en heb hem snel een kubus gegeven om mee te spelen.. de rumicub.. leuk gewoon. Daarnaast snel even langs mijn techinische collega omdat ik hem even wilde vragen of hij voor mij een houten bootje in elkaar kan zetten omdat ik die nodig heb voor een project met de leerlingen van de Muziek theaterklas.... en als het lukt met het bootje gaat het toch leuk worden... ik heb er nu al zin in.. we gaan een bewerking maken op het vreselijke lied van Celine Dion.. My heart goes on.... nou van mij mag die stoppen dat hart.... maar goed we gaan iets leuks maken en doen.. dat filmpje komt vanzelf of op deze blog of komt op mijn facebooksite.
Daarnaast met de leerlingen van de internationale schakelklas mijn verjaardag gevierd met het kijken naar een film Happy Feet 2, en die is gaaf... heerlijk, daarbij kregen ze natuurlijk chips en een pakje drinken.. omdat ik vind dat ze dat verdienen.. en het is helemaal goed.
Toen ik in de c1000 liep om boodschappen te doen liep ik twee vrienden tegen het lijf en die vroegen of ik mee ging eten in het turks restaurant  bij mij in de buurt.. en dat ben ik natuurlijk gaan doen
wat een heerlijk kado is dat toch... lekker uiteten met goed gezelschap...
ik heb weer genoten..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten