donderdag 19 april 2012

nou ik weet het nog steeds niet....

aangezien ik inmiddels de grens ben gepasseerd dat ik 50 ben geworden, schijn ik te moeten weten waar Abraham de mosterd haalt... maar ik heb geen idee tot dusver..... ik leef nog steeds in de veronderstelling dat je de mosterd haalt bij de c1000, a&h of aldi etc. maar kennelijk is het toch ergens anders.. maar ik zoek me nu al een paar dagen lens maar geen mosterd te bekennen... in ieder geval niet de mosterd die men neem ik aan bedoelt.. de mosterd die Abraham haalt... ik heb dat niet gezien... . Wel kom ik erachter dat het echt geen pijn doet om ineens 50 te zijn en ook kom ik erachter dat je het echt niet merkt.. het is gewoon een feit het is zo.. en je blijft ademen. en eigenlijk verandert er niets.. Mensen zeggen nu ineens dat je er ook bij hoort.. Waarbij dan denk ik meteen.. de  betweters die weten waar Abraham de mosterd haalt.. nou ik weet het nog steeds niet hoor...
Graag de oplossing in drievoud want ik schijn nu ik 50 ben geworden ineens allerlei klachten en kwalen te moeten krijgen en er veel over te moeten praten... kortom ik denk dat dat de mosterd is dat het daar om gaat, dat als je die mosterd vind dat je dan kwalen krijgt of zo.. ik heb geen idee.
Eigenlijk is het wel erg leuk dat ik mijn verjaardag "niet" vier want ik heb al de hele week feest om eerlijk te zijn. Zondag natuurlijk dat etentje met mijn moeder en de rest van de familie... daarnaast maandag op school met mijn versierde lokaal door mijn lievelingsklassen verzorgd met prachtige tekeningen etc, daarnaast dinsdag met een vriendin lekker zitten te kaasfonduen.. woensdag eerst met 1 gedeelte van mijn favo klas gekeken naar happy feet 2, en ze getracteerd op chips en drinken, en gisteravond zomaar uit eten met andere vrienden van mij die mij trakteerden op een etentje bij de turk.... heerlijk gewoon, en dan vandaag, eerst kreeg ik drie zelfgebakken broodjes uit de bakkerij van een collega van mij voor mijn verjaardag, daarnaast kwam de tweede klas van mijn favo klas bij me en hebben we het zelfde herhaald als bij de eerste groep.. happy feet 2, chips drinken en een stukje chocolade.. dus dat was heerlijk en leuk en morgenavond komen mijn beste vrienden met mijn petekinderen mijn verjaardag vieren met mij. dus dat is helemaal gaaf en leuk... heb ik helemaal zin in.
dus eigenlijk is het wel een goed idee om je verjaardag "niet"te vieren omdat je hem eigenlijk juist dan extra lang viert.
alleen die mosterd zit me toch wel dwars die kan ik maar niet vinden...

1 opmerking: