woensdag 25 april 2012

Het is een feit... nederland doet het weer eens anders... na weken het nummer van Joan te hebben gedraaid bij al mijn klassen.. komt er weinig uit de leerlingen...ze balen ervan vinden het een dom nummer en tevens zeggen ze heel braaf. kan die indiaan uit... en nu deze week draai ik Rafaƫlla met Chocolatte... en de hele school zingt het lied, overal in de gang hoor je het lied... dus ik zei het zelfde als vriend Frans toen we dit hoorden.. We hebben een Winner... maar ondanks dat het hele buitenlandse departement stemde voor dit nummer.. koos ons vakjury... voor Joan in indianen pak... en dus daar ging de hoop,. Misschien heeft het er mee te maken dat ze dit moesten doen om te vorokomen dat Nederland het songfestival moet gaan organiseren in verband met de bezuinigingen.. het zou kunnen maar toch..
het nummer staat en is mooi en slaat aan.
Mijn hele isk klas komt me vragen wie dit zingt en schrijven het op ik denk dat ze hoog scoort nu op i-tunes dus ik ben blij.
Heb zelfs de leerlingen de opdracht gegeven om een toneelstuk te maken met als titel chocolade.. en er kwamen mooie dingen uit.. een sjakie van de chocoladefabriek achtige scene een stukje waar leerlingen een reep witte, melk en pure chocolade speelden, en dat zijn dan natuurijk een poolse jongen, een somalische jongen en een braziliaanse jongen.. zo leuk bedacht en het was heerlijk om te zien.. en genieten ook
maar nogmaals het lied van Rafaƫlla... is het en had het moeten zien..
hieronder de link naar de clip om zelf een oordeel te geven

Rafaella met Chocolatte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten