woensdag 25 januari 2012

Diaconessenhuis leiden (lotus)


Gisteravond heb ik gelotusd in het diaconessenhuis in Leiden. Mijn hoop om de vrouw van een collega tegen te komen daar en die eens flink te laten schrikken is helaas niet gelukt, ze was er niet of in ieder geval niet zichtbaar. Deze avond moest ik twee cassussen spelen, eentje was een man met een openbeenbreuk die door een ontploffing was ontstaan. Ik heb meteen hem maar zo mooi mogelijk gemaakt en ben naar mijn plek gelopen. De opdracht was dat ik door een stel jongens in een auto ben meegenomen en dat ik in een rolstoel ben neer gezet en de mensen waren al weg. Nou ik ben niet een heel akelige lotus altijd maar als ik het spel leuker kan maken ben ik de laatste die zegt dat we dat niet moeten doen.. helaas nu dus ook. Ik moest in een rolstoel maar die rolstoel stond dus niet klaar, alleen een hele rij achter een muurtje, dus die hem ik met een medewerker naar achter geschoven en werd werd in de voorste van alle rolstoelen gezet vlak voor een deur. Het grappig is dat ik dus echt in de weg zat, de ambulance kwam maar ja die deden niks want die hadden een brancard met een lotus erop. en ik heb daar denk ik wel een kwartier gezeten voordat iemand kwam om mij te helpen, maar dat was nog een heel gedoe. De medewerkers hadden natuurlijk geen 2 euro, want zo goedkoop zijn deze stoelen tegenwoordig, je kan ze voor maar 2 euro kopen, ik snap niet dat ze er nog steeds staan. Het was jammer dat ik mijn busje niet bij mij had want dit is een koopje ik had zo de hele rits meegenomen om daarna op de vrijmarkt te verkopen. Maar goed, het was een heel gedoe om dat muntje te vinden, en diverse portemonaies werden open getrokken en  ja hoor daar kwam het muntje tevoorschijn. het muntje in de voorste kar waar ik zat, en ja hoor in de verkeerde gleuf.... gevolg muntje weg en de kar niet los.. ze beseften niet dat ze gewoon eerst de achterste los moeten halen, en dan met twee muntjes moesten werken om steeds eentje los te halen en dan weer vast te maken etc. Ik heb me vreselijk in moeten houden om niet in lachen uit te barsten. Je ziet op een gegeven mometn de irritatie oplopen... en je ziet de frustratie komen.... en ik moet in mijn spel blijven. Uiteindelijk besloten ze om mij toch maar uit de stoel te tillen en dan in een andere rolstoel te zetten.. dus dat ging en ik kon naar de ehbo om geholpen te worden.
Dit was niet echt een spectaculaire gebeurtenis, ik kreeg een nummer werd in een kamertje gelegd, kreeg een zgn infuus, ik kreeg een zgn paracetamol en dat was het..
Daarna moets ik een volgend letsel maken een borstkast verwoning aan de linkerkant, en ik was een bewusteloze patient. Dus ik had me helemaal uitgesloofd met brooddeeg, en met spek om een prachtige wond te maken.. werd hij dus niet gezien. ik werd op een brancar gelegd ik zat in de auto, van deur achter naar deur voor.. en daarna werd ik naar binnen gereden, en ik werd bekeken en klaar.. kortom eigenlijk was het in de auto liggen van nog geen 100 meter langer dan het hele spel gebeuren...
maar ik moet wel zeggen eht was weer een geweldige leuke avond en zeker omdat er zoveel lotussen bij waren..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten