donderdag 12 januari 2012

CATAN

Mensen  die me wat beter kennen weten dat ik gek ben op spelletjes doen. Zo ben ik al jaren verslaafd aan de kolonisten van Catan. Het nadeel is dat je als je alleen woont er weinig mensen zijn die ook daar van houden en het is soms zon geregel om het weer voor elkaar te krijgen om te spelen met een groep. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die houden van spelletjes doen, maar die zijn meestal al voorzien van een groepje en dus is het wat moeilijker om mensen te vinden hiervoor.
Jaren heb ik al Catan op de computer gespeeld maar de versies van toen werken niet meer op de huidige computers ze zijn verouderd met als gevolg dat ik dus zonder zat... maar zoals zovaak komt er voor alles een oplossing. en zie daar, Catan kan je ook spelen op je i-pad en  i-phone, dus ik ben helemaal de koning te rijk dat ik nu gewoon dit spel weer kan spelen  en het is leuk.. genieten gewoon.Ik speel de hele dag thuis naast wordfeud, waar ik bijster slecht in ben maar ik vind het zo leuk om te doen, catan thuis, op het toilet in bed overal gaat mijn i-pad mee naar toe en ik speel alsof de vonker eraf vliegen.. heerlijk. Daarnaast raken inmiddels de spellen van zylom in het slop, ik heb een hele verzameling staan maar kom er niet aan toe gewoon.. ik heb er geen zin in want ja CATAN is wat het nu klopt.
Maar mochten er nu mensen zijn die het leuk lijken om eens in de maand een spelletjes avond te houden met elkaar, ik heb een hoop gekocht via de kringloop, dan hou ik me aanbevolen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten