vrijdag 6 januari 2012

Beginners


Vanavond met een vriendin uit eten gegaan bij de Sushi bar in Alphen aan den rijn,  wat een heerlijke tent en wat is dit een groot succes voor mij, ik wist niet dat het zo lekker  was. Het principe is ideaal, je mag 5 keer iets van de kaart kiezen, en dan 4 dingen en je eet onbeperkt,.. je betaald een vast bedrag en tevens de drankjes en het is voedzaam en het vult heerlijkdaarna naar de film Beginners in het Parktheater. Een prachtige film, ik ben ontroerd heb met tranen in mijn ogen zitten te kijken, zo mooi en zo intens en zo weer de roulerende rekening die er is... prachtig ook hoe een leven ineens anders gaat lopen, over verlies van je vader, maar ook het lef van iemand van 74 dat die er nog voor durft te gaan zo prachtig. Natuurlijk was het gezelschap meer dan aangenaam en was het heerlijk om samen met die vriendin deze avond te beleven en dit smaakt naar meer. Leuk is het om dit samen te doen heerlijk.


DE BEGINNERS

(inhoud van de film)
Oliver's leven draait op z'n kop als zijn vader hem vertelt dat hij terminale kanker heeft. Ook komt hij uit de kast. Maar dat verhoudt hem er niet van om zijn leven nog even flink kleur te geven. Bij Oliver daarentegen blijken alle relaties maar stuk te lopen en de eenzaamheid steeds meer toe te nemen, totdat hij die mooie Anna ontmoet.
(De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de regisseur en schrijver zelf, toen zijn vader op 75-jarige leeftijd uit de kast kwam.)
hieronder de url naar een stukje uit de film.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten