donderdag 30 augustus 2012

Wateroverlast

Toen ik gisteravond terug reed vanuit Leidschendam na een geweldige leuke avond bij de brandweer, belande ik in een enorme regenbui.. onderweg was het hard werken voor mijn ruitenwissers maar ook voor mij om mijn auto op de weg te houden maar het ging met gemak, en om eerlijk te zijn ik vind regen nooit zo erg.. ik heb een prima auto, ik heb een prima bescherming, ik word niet nat en ik zie wel hoe dat loopt. Wel opvallend is het dan dat je start in een enorme regenbui ... maar dat ik bij alphen er niets van merkte, het werd droog.. misschien was het water op of zo.. ik weet het niet....
Toch vannacht in bed werd ik af en toe wakker van de vallende regen en denk dan meteen heerlijk ik lig lekker in bed, want niets is er leuker om in je bed te liggen als het regen... wie herinnerd zich niet dat je in een tentje ligt in de zomer op een camping en heel zacht valt de regen op je dak.. heerlijk vind ik dit.. genieten om eerlijk te zijn.. ik wel tenminste.Vanochtend opende ik de site van nu.nl en zie daar bovenstaande foto staan, en ik vind het opvallend deze foto niet om al het water.. maar wel om die mevrouw die daar in haar rolstoel zit. Ik vraag me meteen af waarom zij daar zit, waarom is zij het huis uitgegaan om op de foto te gaan in haar rolstoel in de enorme waterplas, of misschien dacht ze wel dat ze als ze heel hard ging rijden ook van die geweldige waterfonteinen kan maken met je wielen. Dit vind ik altijd zo leuk om hard door een plas te rijden zodat al het water opspat.. heerlijk en vooral vind ik het leuk, en ik weet het, het is niet aardig, te doen bij een groep fietsers.. heerlijk... maar ik doe dat niet vaak gelukkig, alleen als het regent en als er een plas is..... het blijft een kinderlijk spelletje om eerlijk te zijn maar zo leuk..
Maar terug naar de mevrouw in de rolstoel..  ik begrijp dit niet, ik denk dan die mevrouw is of buitengezet , want ik kan me niet vorostellen dat je je huis uit gaat, in je dure rolstoel om met je kind lekker in de plassen te stampen.. of zo..
maar ik heb dus geen idee. wie helpt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten