zondag 5 augustus 2012

lets go again,......

Na mijn reisje naar Berlijn, wat een prachtige stad is met veel heel veel cultuur en veel dingen om te zien. Na mijn reisje naar Barcelona waar ik nog veel over zal schrijven, mede omdat ik nog zoveel mooie foto's heb die ik wil laten zien. Kom ik nu aan bij mijn voorlopige laatste reis van deze vakantie... tenminste dat geloof ik.. al weet ik het nog niet zeker...
Ik ga Grenzenloos Genieten ergens in het hoge noorden, waar ik in een twee compartementen tent ga slapen en leven voor de komende 4 dagen.... heerlijk.  Dus als je ergens deze bus tegenkomt... de komende dagen wees er bewust van dat ik er in zit en dat ik waarschijnlijk ook fotos zit te maken..
De plannen zijn al gemaakt, de route uitgestippeld, 1 avond is koffie drinken bij mijn moeder, en verder is het genieten, veel fotos maken ,en nog meer genieten.... Kortom deze zomervakantie was en is er eentje van genieten.. heerlijk... en ik heb er zin in.
 hieronder toch nog snel wat foto's van Barcelona die ik nu mooi hier kan neerzetten voordat ik het hoge noorden waar ik ooit gewoond heb weer een keer onveilig ga maken.. vraag me af of ik in de stad nog bekenden zal gaan tegenkomen al weet je dat nooit natuurlijk..
zo leuk deze man zat met het autootje van zijn zoontje te spelen op de tafel waar hij zat...

onze voeten bij een spaanse ikea.

man zit met kinderwinkelwagen in park Cruel... hoe dat zit heb ik geen idee van

mislukte foto?
 De balkon serie.. soms zie je mensen op een balkon staan of zitten en ga je toch nadenken wat ze doen.. zo ook bij deze mensen

boek lezen of zo op het balkon

twee vrienden, later bleken er ook nog twee meiden te zijn.. en het leek alsof er ergens iets niet klopte... maar wat


bij het kasteeltje deze stiekem genomen.. man zit te eten bij zijn huis.. was zeker geen hotel

vrouw staat te bellen op balkon

oma kijkt naar het muziek geweld op straat

ja ook in Barcelona moet je de ramen lappen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten