zondag 26 februari 2012

zondag bijkom dag

Ach het was een zondag, om gewoon te genieten... vroeg op en  snel naar de sportschool om gewoon lekker het lijf te voelen en daarna even onder de zonnenbank, je moet er wat voor over hebben om er zo goddelijk uit te zien tenslotte. Na mijn plichten op de sportschool naar huis, lekker wat rommelen op de computer en genieten van de cd van Liesbeth List met de prachtige titel.. `Even Eeuwig` Prachtige liedjes om te beluisteren, zeker cd 2 waar ze vooral dueten zingt. In de loop van de middag even met de auto de straat op. Ik zou met een vriendin naar Scheveningen naar het museum `Beelden aan zee` maar helaas was ze ziek en dus ging het niet door, en om alleen te gaan is ook niet zo mijn ding, al moet ik zeggen als ik iets wil dan ga ik hoe dan ook. maar misschien had ik gewoon geen zin dat lijkt me eerder het geval. Vast wel een leuke foto opgezocht van het museum want ik ga er echt heen binnenkort omdat ik het gewoon nu wil zien en ervaren.

In de auto ben ik richting Zevenhoven gereden, had nog nooit van dit gehucht gehoord, en dat is het echt, maar vrienden van mij overwegen om daar te gaan wonen en daar een huis te kopen en dat wilde ik wel een keer zien.. en ik moet zeggen in het midden van nergens staan daar inderdaad 2 huisjes te koop.... naast elkaar.. met om je heen niets dan ruimte.... heel veel ruimte.. je kan zover kijken als de horizon reikt en nog verder ook als je op een heuveltje staat. Ik bedacht me ook zij liever dan ik.. ik ben niet zo van de vele ruimte om me heen... doe maar niet... Op de terug weg zag ik de belofte van de nieuwe lente die komt in de wei.. de eerst lammetjes liepen er al.. en dat maakt het voor mij af.. dan is het lente, dan is het goed...
Vanavond natuurlijk kijken naar het songfestival nieuwe stijl.. en ik heb geen idee, wie het gaat worden, en of ik het wat vind. Wel vind ik het een gewaagde gok om allemaal mensen uit te zoeken die bij elke talentenjacht nooit de eerste plaats hebben gehaald..... zakt Nederland af of gaan we gewoon doen zoals het songefestival ooit bedoelt is, om nieuw talent een kans te geven internationaal door te breken..
omze laatste winnaar in 1975 ding-a-dong
Link naar het songfestivalpagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten