woensdag 8 februari 2012

i hate valentine's dayNa alles wat er over Valentijnsdag is te zeggen, is dit toch wel heel erg leuk. Een film die ik toevallig bij de kringloop zag liggen, en daar koop ik veel dvd's die goedkoop en vooral ook erg leuk zijn, en daarna gaan ze altijd verspreid onder vrienden een tweede leven in, en soms meerdere. omdat het doorgeef dvd's zijn. Ik doe het ook met boeken, ik lees ze en geef ze door, of ze belanden in de trein om zo ergens bij een onbekend iemand terecht te komen... gewoon leuk. Deze film gaat naar vriend Frans. Deze film is erg leuk vind ik, het thema liefde en dan dat het mis gaat en uiteindelijk komt het toch weer goed met het stel.. zo simpel als de bekende boeketreeks..... en met hilarische komische noten in het verhaal. Een aanrader voor een ieder die gewoon een avond wil lachen en niet al te moeilijk wil denken, of hele verantwoorde films wil zien.


Inhoud van de film:

De langverwachte opvolger van My Big Fat Greek Wedding! Nia Vardalos en John Corbett zijn weer samen in de romantische komedie van het jaar!
Genevieve (Nia Vardalos) is dol op Valentijnsdag… omdat ze als bloemiste die dag goede zaken doet. In de ware liefde of relaties gelooft ze niet. Ze vindt daten veel leuker. Haar regel: maximaal vijf dates met dezelfde man en dan naar de volgende. Dat houdt het spannend. Totdat ze Greg (John Corbett) ontmoet, die in dezelfde straat een restaurant opent. De vonk slaat meteen over. Als Greg hoort van haar regel van maximaal vijf dates, gaat hij meteen akkoord. Ook hij heeft geen behoefte aan een vaste relatie. Maar wat als ze tot over hun oren verliefd worden op elkaar? Zal de liefde overwinnen?


1 opmerking: