woensdag 31 juli 2019

op herhaling

Wel ouder geworden maar niet slimmer misschien.. Besloten om toch maar andere verf te halen, aangezien ik al heel lang niet meer rookt, mijn huis eigenlijk niet meer verkleurd
Ik heb inmiddels iets van 8 jaar, sinds ik gestopt ben met roken, witte muren, en ze blijven wit

Als ik schilderijen weghaal kan je niet eens zien dat daar een schilderij heeft gehangen.. dus ik ben daar super blij mee, dus besloten. en veel mensen zullen dit achterlijk vinden, of geld verspilling, maar SO WATH, ik wil een mooi en strak huis, ik wil mijn gang wit, ik wil mijn toilet wit, ik wil niet, en het viel me dinsdagmiddag op terwijl ik op de bank zat, de gang inkeek en dat het niet wit is, maar echt gelig.. dus dat wil ik niet.. 

Kortom woensdagochtend, nadat ik de nodige schilderijen van de streetart die ik had uitgezocht had besteld ben ik gaan witten. het is wel even afzien, het is wederom even bikkelen maar zoals ik al zei, ik heb energie dus laat ik het doen.. laat ik gewoon doen alsof ik niet gek ben maar dat ik het heel goed begrijp, dus aan de slag met die zooi.. witten.

Ik had dinsdag al afgeplakt wat ik kon afplakken. zodat ik niet dat ook nog moest doen,. ik hoefde alleen nog de gang vloer en in het toilet de randen afplakken. dat was zo gebeurt

Geleerde van de vorige keer heb ik meteen beide ruimtes meteen in de tape en plastic gezet, zo ook de  telefoon om de deur te openen.. en ja ik heb heel veel plastic gebruikt, en ja dat is niet netjes voor het milieu. maar misschien helpt het als ik zeg dat ik van plan ben om een step te kopen en zo naar mijn werk te gaan in plaats van met de auto.. maar lees het goed, ik ben het van plan.. wil er geen kapitalen aan uit geven, ik wil eerst ontdekken of ik het leuk vind. Dus als er ooit iemand, die deze blog leest een step heeft voor een lief aardig zacht prijsje, maar wel een volwassen step en geen step voor kleine kinderen. dan hou ik me aanbevolen.


Kreeg op de valreep, te laat dus, een goede tip van een vriendin van mij als je nou de afplaktape op een oude krant plakt en deze na afloop dubbel vouwt dan heb je geen last ervan dat de tape aan je vuilniszak plakt.. dus doe je voordeel er mee als je ooit gaat verven

 Maar goed, onverwachts vroeg wakker, misschien toch wel  de gedachte laat ik opschieten dan ben ik snel klaar.
Zoals te verwachten viel, ging het eerst ff mis, ik had ruzie met de tape en het plastic, door uiteindelijk het gevecht te staken, de boel gewoon weg te doen en dan maar een nieuw stuk afdekzeil te pakken, ben ik door gegaan, en is gelukt. toen aan de verf, en zowaar ik kreeg er lol in, in een poep en een scheet was de wc wit, daarna de gang, het ging echt van een leien dakje. ik genoot echt.

Dat ik een halve volle emmer verf in de keuken liet vallen, waarbij ik hartstochtelijk heb gevloekt, dat terzijde, maar gelukkig was ik tijdens het vloeken nogal bij de pinken en greep ik meteen de emmer zodat hij niet omviel.. God zege de greep.

Kortom ik was, de slag had ik te pakken klaar binnen een kleine 2 uurtjes, en hoe pietluttig ook je ziet het echt, het is nu wit, en het is stralend wit.. dus ik ben super blij dat ik toch heb doorgezet..

het is af. vandaag het eerste schilderij binnen en opgehangen. de rest komt in de loop van de week.. 
het is wel even een uitgave maar dan heb je ook iets moois aan de muur en soms mag je jezelf ook wel verwennen toch.


De oude Boeddha dingen heb ik naar een buuf gedaan die ze dan of verkoopt of zelf ophangt en dat is prima, ik ben er vanaf en ik ben een andere fase in gegaan.. en dat is mooi om te ontdekken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten