maandag 15 juli 2019

op hun sloffen

Aangezien mijn lieve buurvrouwen regelmatig voor hun werk als stewardess in hotels slapen, heb ik ooit gevraagd of ik de shampoo etc mag voor een collega op school die dit weer in leuke pakjes doet en dit naar RoemeniĆ« brengt waar mensen daar behoefte aan hebben.. ik vind dat het zo dan heel goed terecht komt. 

Zo krijg ik ook altijd de sloffen van deze twee meiden.. ik ben er blij mee, ik heb ze in mijn lokaal liggen voor geval van nood, zoals bij een gala waar al die meiden keurig op te hoge hakken komen, bijna niet kunnen lopen in hun prachtige jurken.. maar na een uurtje zwalken en onhandig lopen willen ze van deze prachtige schoenen af en iets gemakkelijks aan dus ik regel dan sloffen, juist die van de buufs.  Zij blij, ik blij omdat ik ze blij kan maken en zo komt dat wat anders toch maar verdwijnt goed terecht..

Ook geef ik soms een les aan de isk- met deze sloffen, daar is al een blog over geweest, ze moeten dan poppen maken van deze sloffen en nadat ze gespeeld hebben mogen ze deze sloffen of mee naar huis nemen of terug leggen in de kast.. ze gaan altijd mee, ze kunnen het gebruiken en zijn superblij ermee..  ik weet dat ze in deze gezinnen vaak niet zoveel geld hebben en als ik op deze manier ze kan helpen dan doe ik dat graag..

Zo heb ik laatst een paar meiden uit de ISK gevraagd om even mee te lopen naar mijn lokaal, ik had namelijk tassen vol met sjaals. die je prima als hoofddoek kunt gebruiken.. dus ik heb gezegd zoek uit wat je wilt en neem mee anders gaat het weg en dat is zonde..

Maar het ging over de sloffen, het bovenstaand is alleen geschreven om uit te leggen wat ik met gekregen spullen doe, om zo ook de gulle gevers te laten weten dat het altijd goed terecht komt. hoe dan ook.

Aangezien dit jaar voor velen een stressvol jaar is geweest, maar ook dat het dus best heftig was, had ik bedacht om een aantal mensen blij te maken met een paar sloffen met de prachtige teksten..

Omdat jij voor mij geen pantoffelheld bent, je dit jaar toch op je sloffen heb gehaald, jij bent er goed doorheen gesloft , wat heerlijk om te zien dat jij het zomaar op je sloffen doet etc. allemaal zinnen die  iets zeiden met een glimlach. mede omdat het gewoon een heel zwaar schooljaar is geweest, over drie locaties verspreid is best heftig.. kortom een pakje met een glimlach.. en het leuke is men is er super blij mee.. en ik ook dat ik het zo kan doen.. 

Dus lieve buufs de sloffen en de badschuim etc komt allemaal goed terecht,,. via deze weg 
duizend maal dank ook namens iedereen die ik dank zij jullie gelukkig kan maken.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten