zondag 28 juli 2019

THUIS


Het was gisteren heerlijk thuiskomen, het is zo fijn als je samen de reis met de bus nog doet en dat je dan thuis afscheid neemt, dat je dan pas ieder zijn weegs gaat.

Als ik thuis kom van de vakantie, het eerste wat ik doe is de post pakken, dan naar boven. roepen dat ik thuis ben, vraag me niet tegen wie want er is niemand in mijn huisje. maar denk dat ik het huis wil laten weten dat ik thuis ben.

Gisteren toen ik thuis kwam iets afgeweken, heb meteen alle deuren en ramen open gegooid, het was een sauna in huis. Daarna meteen de zakken met was uit de koffer, dat is iets wat ik snel doe en meteen de wasmachine in.. dan is dat klaar denk ik altijd. geeft minder gedoe, daar hoef ik verder niets aan te doen. 

De boekjes, stekkerdozen en meer van dit soort dingen worden ook meteen opgeruimd, en ik ben inmiddels superblij met mijn wereldstekker waar ik dus zowel mijn stekkerdozen op aan kan sluiten en usb aansluitingen heeft, gevolg.. ik kan alles opladen.. geweldig..

Daarna de meegenomen stenen in de bak met stenen zodat het weer gevuld is, denk dat het niet meer zo heel lang gaat duren maar dat er dan een extra bak van glas bij moet komen om alles weer te vullen is zo leuk om te doen, al die stenen uit de hele wereld geweldig.. 

Daarna toch nog even wat foto's bekeken, en ja er zijn al een aantal flarden geschreven, dat ging wederom heel snel.

Wegens de goede ervaringen van dit keer, de gratis openbaarvervoerkaart helemaal geweldig, heb ik inmiddels in hetzelfde hotel toch maar weer een kamer geboekt voor Oktober.. ik heb dit keer geen ontbijt genomen, vond 15 euro toch wel een aardig bedrag, terwijl ik bij de hauptbahanhoff, een prachtig tentje heb gezien waar je heerlijke broodjes en thee kan halen en drinken.. dat werkt net zo goed en scheelt een hoop geld. Daar komt bij ik ben niet veel eisend ik kan het ook prima doen met droog brood en water.

Inmiddels ook al geregeld dat ik een freetour heb, ik wil naar het heropende Pergamon museum en nu ook een keer naar de Teufelsberg schijnt ook erg mooie en bijzonder te zijn.
Natuurlijk zit ook het streetart museum er bij en het centrum in Kreuzberg.. Wil nog even navragen waar Erwin allemaal gewoon heeft zodat ik dat ook nog een keer kan zien.. is altijd leuk om te zwerven door de stad zodat ik weer herinneringen kan herophalen.


Nadat ik dat allemaal had geregeld besloten om maar te gaan zitten voor de tv, heerlijk gekeken naar domme programmas die zo lekker zijn om te zien dat je niet hoeft na te denken heerlijk.

het was wederom fijn thuiskomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten