maandag 29 juli 2019

we rommelen maar wat aan

De zondag is een rommeldag, zeker deze dag nadat ik terug was gekomen uit Berlijn. 
Natuurlijk ben ik gaan sporten, dat vond ik zo lekker. maar wat een opgave.. wat een zware les.. 
We begonnen met een ronde van 10 rondes, we moesten 7 keer een truster doen met 20 kilo, ( nee dat lukte mij niet), daarna 7 push up's en uiteindelijk 7 burpees.. en dat dus 10 rondes achter elkaar aan.. ik dacht nog dat is te doen. maar ik was kapot en ik zweet toch als een otter. maar goed dat hebben we dan gehad. Daarna mochten we met een maatje,. we kregen de opdracht, simpel uitgelegd
eerst 5x iets van een oefening en dan steeds 5 erbij tot 50 en dan terug. Als je geen double under kan doen,. dus als je touwtje springt twee keer het touw onder je voeten door laten gaan voordat je land. ik kan dat niet dan moest je dus alles x3 doen dus je begon al met 15 daarna 30 etc.. dus dat was een heftige klus. Je mocht het gelukkig met twee tallen doen en je kon opsplitsen. Naast het touwtje springen moest je ook nog de kettlebel swing doen en ik moest met 24 kilo.. had mijn mond voorbij gepraat dat ik dat van Frank moest doen , omdat hij zei als je 20 swings kan maken 50 keer achter elkaar dan moet je zeker ook 24 kunnen. dus dat doen we dan maar.

Ik zal bekennen, ik weet niet wat het is maar ik merk dat ik de laatste tijd vol zit met energie. In Berlijn pakte ik bewust de trap als die er was, naast een roltrap etc.. en ik vond het lopen niet vervelend. Ik heb mezelf wel opgelegd dat ik elke dag minstens twee trappen moet lopen.

Ik moet bekennen ik geniet dat ik ineens zoveel energie heb..

Na de thee me de kanjers van de cross, ben ik eerst naar Rijnecke boullevard gegaan, ik moest toch wat nieuwe t-shirtjes halen, ook mouwloos, omdat ik ontdekte dat ik het toch wel heel lekker vond dezen te dragen in de hitte. en in Italie schijnt het straks ook heel warm te zijn.. dus handig deze alvast te kopen. Tevens heb ik weer 2 t-shirtjes meegenomen een maat kleiner, kijken of ik die ook aan kan zonder het gevoel te hebben dat ik er in gepropt zit.( en ze passen! en zitten niet te strak maar gewoon goed.. op naar maar m)

Moest ook even langs de action, ik had schildersspullen nodig. juist schildersspullen omdat ik mijn gang en wc wil en moet witten, de gang zal een totale verandering ondergaan. Heb vandaag al een mooi schilderij besteld op plexiglas, van een prachtige foto van Berlijns streetart.

Simpel maar mooi vind ik deze.

Tevens daar de nodige dingen gekocht die ik niet meer had.  door gereden naar de Lidle om toch wat boodschappen te doen, ik had niets meer in huis dus het moest wel even gebeuren. 
Bij thuiskomst meteen maar de trap genomen met al mijn boodschappen en mijn spullen van de action
(Ook ene 1 persoonsluchtbhed gekocht voor als het zo warm is dat ik dan gewoon lekker in de keuken kan liggen, met de keukendeur open.. die past er dan namelijk net, en is ook handig voor als er logés komen, die kunnen dan ook gemakkelijk slapen.

Daarna, ik heb de geest te pakken, meteen maar even de drempels weer vast gekit, ze waren los gaan zitten en dus nu zijn ze weer mooi dicht.. opgelost en klaar denk ik dan altijd.. 

Kortom het was een heerlijke zondag waarbij ik ook nog lekker op het balkon heb gezeten te eten.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten