donderdag 4 juli 2019

kleurrijke week

 De kleurrijke week begon op het moment dat ik mijn bos bloemen kreeg als dank voor het vele  werk en het organiseren van Wensen en Grenzen, dat vond ik erg leuk, ik hou van bloemen.. vooral witte rozen, al zijn het de bloemen van het afscheid, ik hou ervan.. al koop ik ze zelden voor mezelf of iemand anders. ik ben dan toch meer van de tulpen. lekker veel en volle vazen.. Nederlander he.



Daarna kwam ik op mijn locatie, waar ik normaliter les geef, even voor de duidelijkheid, ik gaf wensen en grenzen op een andere locatie van onze school. Zag ik dat de ISK was begonnen me het maken van de regenboogtrap. Samen met een collega hadden we het er over gehad, dat we de trap, al zitten we er nog maar 1 jaartje mooi wilden maken... kleurrijk, omdat de ISK natuurlijk kleurrijk is. Dus ik had al woorden verzameld van leerlingen die zij belangrijk vonden, die zij wilden leren en weten, en mijn collega was er met de leerlingen mee aan de slag gegaan. Ze heeft de bordjes met haar cursus lettering prachtige letters leren maken. Naast de woorden vanuit mijn les, hebben we ook in diverse talen, de talen van de leerlingen het woord Welkom neergezet.

Het idee is dan wel niet orgineel, ik zie het vaak in scholen maar ik vind het wel erg leuk dat wij dit ook nu hebben deze regenboog trap...  stiekem toch werken aan integratie van de acceptatie van de Homoseksuele medemensen..  soms met je het op een andere manier doen dan met bruut geweld. stil en onopvallend mensen er mee confronteren.. dat werkt beter is mijn ervaring





Geen opmerkingen:

Een reactie posten