vrijdag 19 juli 2019

de onvriendelijke deurmat

Af en toe ben ik in een melige bui. Al maanden lang zie ik deze deurmat liggen bij een buurvrouw, die ik graag mag, niet mijn directe buurvrouw, maar een deur verder voor haar deur.
Het is natuurlijk een heel lief gebaar deze deurmat.. zo van als je komt staat er natuurlijk welcome. met die kant naar de deur,, als je vertrekt staat er goodbeye.

In een erg melige bui, zoals ik al schreef heb ik hem even omgedraaid, ongeveer 4 weken geleden.. ik vind dat veel grappiger.. namelijk welcome tot the world, en als mensen willen komen, ongenodigde gasten zeg je al meteen goodbye.. ik vind dat humor.


Het meest leuke vind ik nog wel dat mijn buuf het kennelijk niet eens heeft gezien. zo zie je maar weer dat je als deurmat niet serieus word genomen, je word gebruikt als voetveeg, maar hoe je het ook bedenkt of bekijkt niemand leest echt wat er staat of op je deurmat staat, zelfs niet als hij voor je eigen deur ligt.. 

Moet daarbij meteen bekennen dat ik ook niet echt zeker ben van de deurmat die ik heb, want niet zo lang geleden werd onze gallerij vakkundig schoongemaakt, en dus werden alle deurmatten achter de regenpijp gehangen. ik heb die van mij en mijn directe buurvrouw eruit gehaald en leuk voor onze deuren gelegd.. Later bleek dat ik ze had verwisseld. Nooit een probleem, en we doen dus af en toe aan deurmattenruil in plaats van partnerruil.. wat ook al moeilijk gaat want we gaan beiden heerlijk al singel door het leven.. 

Daarnaast zijn onze deurmatten niet echt bijzonder, ze zijn van rubber en zijn opgewerkt ze doen eigenlijk niet zo veel, ze liggen er meer voor de sier en ze maken een leuk motiefje voor de deur als je ze weg haalt.

Nu ben ik heel benieuwd of mijn buuf dit nu doorheeft en de mat gaat omdraaien... of dat ze het ook wel humor vind en hem dus zo laat liggen...

we zullen het merken ergens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten