vrijdag 19 juli 2019

Healty and Joy


Einde van het schooljaar, dus gaan we met de counselors van mijn locatie uit eten.
Dit keer dacht ik laten we origineel zijn en gaan eten bij Healthy and Joy, een tentje, pas door mij ontdekt met heerlijk eten.. tenminste ik hou er echt van, het is eerlijk en heerlijk eten.

Okay soms gaan ze iets te ver met die bamboe rietjes. want nee geen plastic maar dat is smerig die krijg je niet echt schoon, nu hebben ze metalen rietjes.. weet niet of dat echt een verbetering is maar het oogt frisser...

De menu kaart is ingewikkeld vind ik, je moet echt zoeken waar de broodjes staan, maar als je ze gevonden hebt moet je meteen heel veel lezen voordat je weet dat wat je gaat eten. dus tja, gelukkig kan ik goed ( begrijpend) lezen, al zijn er soms dingen die ik anders begrijp dan men bedoelt.. maar dat is all in the game toch.

Net op tijd was ik er, ik was de dag al begonnen op school met de nodige dingen te doen,. zoals wat in mijn lokaal rondkijken. wat dingen beter te bekijken etc.

Daarvoor was ik al slim, had ik gesport, ik dacht anders komt het er vandaag niet van, dus is het handig om dat nu te doen.. 45 minuten cardio en wat schouder en rug oefeningen en natuurlijk de buik. ( dank u wel ik kan weer een t-shirt aan wat een maatje kleiner is) We gaan goed, nu alles volhouden in de vakantie.. stug alles blijven wegen en in de vakantie gaan genieten..

Daarna snel in de auto naar de parkeerplaats om aan te schuiven bij de collega's van de counseling, het was zoals te verwachten was weer heel gezellig, eentje kwam helaas te laat omdat ze in de file stond, ja daar kan niemand tegenop.

Nadat we besloten op te breken, brak meteen de hemel open, de regen viel met bakken uit de hemel. dus tja.. het is zomer, ik denk niet aan een paraplu.. dus goede raad was niet duur maar onhandig.. dus door de stromende regen het winkelcentrum in, de Blokker was open, heel goed bedoelt staat er een tafeltje met stokjes en diverse tapenades. maar naar de belevenissen van donderdag kon ik dat niet meer zien om eerlijk te zijn,  daar een paraplu gekocht, nooit weg.. een zwarte met vlindertjes.. heel mannelijk...

Naar de auto en terug naar school waarbij ik aan een aantal collega's een paar sloffen cadeau heb gedaan met de opmerking omdat je door het jaar bent heen gesloft.. en dat gun ik je komende jaar ook...  of omdat ik jou geen held op pantoffels vind.. en noem maar op diverse woordgrapjes bij de sloffen..

Daarna lekker naar huis de koffers gehaald uit de schuur, tenslotte zit ik volgende week een nachtje op schier, daarna een paar dagen thuis en dan ga ik naar mijn stad.. BERLIJN voor 5 dagen om weer nieuwe dingen te ontdekken.. me weer onder te dompelen in de stad waar je altijd thuis komt en bent.. tenminste ik dan.. ik ga maar weer een koffer achterlaten.. dat weet ik wel zeker.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten