zaterdag 31 maart 2012

examen bij conexion (lotus)

Vanochend weer eens heel heel vroeg uit de veren om weer op een examen de charmante maar oh zo leuke en gezellige doch strenge en rechtvaardige lotus te spelen. Het was wederom een dag waarop de vraag "WAAROM??????" centraal stond.. afschuwelijk gewoon. Maar goed eerst al uit bed komen was ff heftig en akelig, was wel wakker maar door de zomertijd is het nog zo donker om kwart voor 7.. even voor de lang slapers het is dan echt nog donker... het mooie is wel dat je wakker word door vogels die fluiten... dat is wel een mooi kado al moet ik bekennen dat ik dat nou niet echt kan waarderen heel heel vroeg... net als onze eend die al snatterend duidelijk maakt dat hij bezig is met zijn vrouwtje het hof te maken om zo zijn paringsritueel te doen.... maar goed het hoort erbij toch.
Vroeg in de auto en dan begint altijd al het gedonder dat ik denk "WAAROM" rijden mensen zo vreselijk langzaam op een weg waar je echt wel 100 mag en beslist geen 50..... maar goed ademen doorrijden en hopen dat je er komt... we gaan goed tenslotte.. uiteindelijk toch ook aangekomen bij het gebouw van Conexion maar aangezien ik erg op tijd was en de kader vroeg wilde beginnen was de noodzakkelijke koffie ver te zoeken.. dus ja het was wat minder goed en sterk.... maar gelukkig al gaande de ochtend kreeg ik ervaring en ja hoor het lukte.. ik kon koffie krijgen en teon ben ik los gegaan.. ik heb vreselijk leuk staan lotussen en genoten van alles.. heerlijk... van de 14 mensen zijn er maar 2 gezakt en dat is heerlijk... voor een keer bij deze mensen omdat ze toch heel vaak zakken wegens het ontbreken van de kennis..
ik heb wederom genoten deze ochtend met mijn lotusmaatje en vriendin Yvonne... heerlijk, maar thuis toch maar even weer het bed opgezocht en lekker gaan liggen ook... bijkomen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten