maandag 12 maart 2012

kan er zo gefrustreed van raken

Het is ook weer het getob wat ik gek vind en niet snap.. was ik zo mooi slank afgelopen zomer, gewoon lekker in mijn vel en geen enkel centimeter teveel en geweldige leuke nieuwe kleren gekocht wat ook allemaal heerlijk lekker zat.. en dan ineens merk je ongemerkt dat je broek wat strakker zit.. je merkt ineens dat je truien iets strakker zitten, op de plek waar je het liefst dat niet voelt.... en natuurlijk stop je dat eerst ff weg met de gedachten, ach het is de leeftijd en ach het kan ook inbeelding zijn.. en dan ineens komt de mokerslag. Vandaag even bij een dietiste geweest een soort herhaling om even weer te zien of het nog goed gaat.. en ik moet zeggen ik schrok wel een beetje.. nog steeds ben ik niet terug bij waar ik was maar toch het is teveel van mij.. ik ben leuk maar niet zo leuk dat er teveel van mij moet zijn.. dus we gaan weer op het strakke regiem van eten en een verandering in eetpatroon aanbrengen en dan maar zien hoe het gaat want ik wil terug naar die man die ik zo leuk vind.. die de zomer zo gezellig was en zichzelf leuk vond in de spiegel.. dus we gaan weer aan de slag met die paar kilo teveel..
in de hoop om ooit nog eens met al het sporten wat ik doe het goddelijke lijf van hieronder te krijgen..

2 opmerkingen:

  1. Ik ben er mee gestopt het onmogelijke na te streven. Ik ben gestopt met sporten omdat het toch niets meer hielp Ik ben dik en het zij zo, heeft inderdaad met leeftijd en aanleg te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik ben weer begonnen, nu alweer 2 weken vol gehouden!! Ik was al 45 Kg kwijt, 10 erbij in 2 jaar en nu gaan weer weer hard bezig om 15 a 20 Kg dit jaar nog kwijt te raken. Maar pfffft makkelijk is het zeker niet, en het zal waarschijnlijk een gevecht voor de rest van mijn leven zijn en blijven. Het idee me weer gelukkig te voelen in mijn eigen lijf is een goede motivatie!! Je zal me wel voor bij zien sjokken met stokken bij het winkelcentrum.

    BeantwoordenVerwijderen