donderdag 15 maart 2012

Tappas

Vanavond was een speciale avond, ik ging met vrienden van mij uit eten in Alphen, en dat is niet echt bijzonder, maar het is wel bijzonder dat die vrienden uit Rijswijk en Wateringen komen om zo met mij in mijn stad te eten. Ik ben gewend als we uit eten gaan vaak eten in tenten in Wateringe, Delft etc maar alleen in Alphen als ik het regel. Dit keer echter hadden de vrienden uit Rijswijk het etentje geregeld in Alphen en dat vind ik gaaf en leuk. Dit keer zat ik niet een lange tijd in de auto en zoeken naar een parkeerplaats maar ik kon gewoon op mijn dode gemak met de auto naar het centrum rijden en dan lekker kijken naar een plek om te parkeren en om te genieten. Ik was wat vroeg dus kwam ik onderweg wat leuke kunst dingen tegen. Ook een galerie die ik niet eens ken maar die ik toch ook een keer wil bezoeken als ik meer tijd heb en als het open is want ik zag prachtige dingen daar, en ik kon er fotos van maken door het glas. \



Daarna was het nog een klein stukje lopen om bij het restaurant te komen . In Delft kende ik het principe al, je eet er Tappas en het is heerlijk, voor 17.50 mag je onbeperkt Tappas eten,  op de avonden door de week. Dat is heerlijk want hoe klein de hapjes ook zijn het vult. Het restaurant heeft een eigen manier van decoreren, de bezoekers mogen met teerstiften teksten op de muur schrijven en daar wat neer zetten. Gevolg is dat het hele pand vol staat met teksten... en ook de tafels en stoelen. Inmiddels weet ik dat naast Alphen ook een Tappas restaurant in Delft en Den Haag zit van deze keten en ik vind het heerlijk eten en ook zo lekker relaxt.. kortom een aanrader. Het was met die vrienden weer helemaal gaaf en leuk, heerlijk zitten te kletsen over van alles en nog wat en tevens heel veel gepraat over hoe leuk het is, en wat we genieten met z'n vijven om zo uit eten te gaan en hoe zo crisis.. wij merken hem nog niet.. ook wederom in deze tent niet te merken want het was er beredruk.
Aan het eind van de avond heb ik deze vrienden een clownsneus gegeven met de opdracht doe maar wat leuks.... en dat is lachen aan het eind van een leuke en heerlijke avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten