zaterdag 26 november 2011

traan

Ach het was even niet anders, even maar een terugval zeker nadat ik  ex lief had gesproken met een mededeling waar ik niet blij van werd en waarvan ik meteen besef wat een gemeen spel er is en word gespeeld... Ex lief schijnt ineens vader te worden van een kind... onbegrijpelijk gewoon voor mij.. Maar goed dat is niet aan mij om daar over te oordelen. Wel is het bijzonder dat iemand die hij zegt te haten de moeder is van het kind en dat hij met haar verder gaat. Ik begrijp soms de wereld even niet.
Maar goed de traan is niet alleen over dit maar ook over dat vandaag mijn moeder voor het eerst het echt heel moeilijk had, ze zouden vandaag 56 jaar getrouwd zijn en dat is zwaar voor haar om dat ze nu beseft dat ze echt alleen is... dat is bijzonder ook voor haar maar ook voor ons.. 
Maar goed dat is ook niet de traan die ik voel, het is ook omdat ik besef dat twee leerlingen van de isk ineens vertrekken naar hun eigen land van herkomst, en ik maak me zorgen om ze.. ik vind dit afschuwelijk omdat ik ze niet meer bereiken kan. mijn armen zijn te kort en ik kan ze niet meer omarmen.
Maar goed dit is ook niet de enige traan, de traan is ook voor juist die ene leerling die in vertrouwen iemand heeft verteld en nog geen uur later het via allerlei collegas krijgt te horen, waar naar huis is gebeld en naar meer huizen, terwijl beloofd was dat men niet zou bellen..
maar goed dit is ook niet de traan, het is misschien gewoon omdat ik ff gewoon even het mis het samen mis het sinterklaas gaat worden, misschien ook wel gewoon omdat ik dingen mis die ik niet missen wil en kan... maar het is goed.. het is tenslotte de maand van het licht wat er aan gaat komen
dus ach die traan die nu valt is een mooie die sluit de slachtmaand af en ik heb wat afgeslacht....

1 opmerking:

  1. Zoals ik al zei is het voor het kind het beste dat het een miskraam wordt. je wilt toch niet zulke ouders, een getroebleerde nicht en een vrouw met gif in plaats van bloed door de aderen die klaarblijkelijk geen andere man kan krijgen dan een homo. Heel triest

    BeantwoordenVerwijderen