woensdag 23 november 2011

kadootjes week


Het is waar..... ik heb altijd gezegd dat je vanzelf weer de dingen krijgt die je toekomen.. als is het soms anders dan je verwacht..
Afgelopen week was nou niet echt een week waar ik blij van ben geworden door het plotselingen en eigenlijk totaal onverwachte breuk met lief.... onbegrijpelijk, onvoorspelbaar en zeker daardoor moeilijk een plek te geven maar het gaat steeds beter.

De titel echter heeft alles te maken met de kadootjes die ik de hele week al krijg

Vrijdag komt ineens een leerling binnenschuiven in mijn lokaal.. hij is de grootste belhamel van de school, en zegt tegen me:   'Mees moet je eens kijken heb ik gemaakt" Ik zie van hem een houten autootje en ik reageer met wat mooi man, wat knap gedaan.. en dan komt het  hij kijkt me aan en zegt voor u meneer,.... ik ben stil en geraakt.... het is zo mooi dat een leerling dat doet.
De hele dag lieve reacties en mensen om me heen, wat heerlijk dat ze zo meeleven en er zijn.. het leven lacht me toe

Zaterdag met een vriendin naar Amsterdam, waar ik genoten heb en waar ik door diverse mensen zo leuk ben benaderd en waar we zon lol hebben gehad wat ook een kado is omdat je zo geniet van het lopen door de stad die zo mooi is..

Zondag heb ik mezelf eerst naar de sportschool gebracht en daarna lekker onder de zonnenbank... en dan komt het .. ik bedenk me dat ik mijn auto wil laten wassen... en dus naar de wasstraat, staat daar een ex leerling en die zegt we hebben een kaartenactie bij een volle kaart gratis wassen... en goh die van u is vol zie ik... stond nog niks op... weer een kadootje die ik koester.

Maandag zit ik wat onbeholpen in mijn lokaal, komt een leerling binnen die me op mijn nek springt en begint te stoeien met mij... en daarbij zegt u bent mijn favo docent... ik glimlach weer zon mooi kado... en dan vertel ik nog niet eens alle kadootjes die ik zomaar krijg door de leerlingen.

Dinsdag zit ik op school, een beetje te balen, loop door de gang op de talentmiddag voor de tweede klassen en ineens komt er een leerling aanlopen die me een chocolade letter geeft die hij zelf heeft gemaakt, een meisje geeft me een doosje met zelfgemaakte bonbons.... zomaar.. en ik straal het is inderdaad kadootjes week

Woensdag het lampje in mijn auto zint me totaal niet dus ik even naar de afdeling motorvoertuigen om te vragen of ze het even kunnen bekijken.... en ja hoor dat doen ze maar ze konden er ook niks mee. maar als troost gaan de gasten van het derde jaar mijn auto wassen en daarnaast alsof het nog niet genoeg is ook nog helemaal oppoetsen... ik heb nog nooit zon mooie glimmende auto gehad...

En als ik dan zo terug kijk op de afgelopen week kan ik eigenlijk alleen maar stellen dat ik een geweldig leuk leven heb met op de juiste momenten de kadootjes die dan echt komen,  die ik altijd wel zie maar die in zon week van afscheid nemen en loslaten juist extra helpen...

het leven lacht, het leven is lief en ik hou ervan... heerlijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten