maandag 28 november 2011

lotusrijke maandag

VAndaag was een heerlijk dagje, ik was vroeg op om lekker te gaan sporten, wat altijd lekker is zeker als je er zin in hebt en het gewoon lekker loopt...ik heb behoorlijk veel gedaan heerlijk.. Daarna naar school waar ik les moest gaan geven. Ik had al gezien dat er twee collegas ziek waren en dus wist ik ook dat ik in moest vallen.. dus dat heb ik maar gedaan. Tijdens de wisseling kwam er een leerling binnen die behoorlijk in de shit zit, dus ik heb mijn klas de opdracht gegeven om een toneelstuk te bedenken ergens in de school, lekker rustig en het is gewoon goed om ze te leren overal lak aan te hebben.. dat ging heerlijk, kon ik ondertussen snel ff de leerling helpen. Daarna een klas die gewoon niet te sturen was, ze waren druk en ik kreeg het niet in het gareel zoals ik het wilde dus ik baalde behoorlijk hiervan maar het is niet anders.
Daarna de talentklas wat ook weer gewoon lekker loopt en gaat heerlijk..
Na de lessen hadden we een studiemiddag over loverboys en de meldcode huislijk geweld, De vrouw dit dit geeft doet het zo goed en zo prachtig dat ik erg verbaasd ben dat ze niet veel meer gevraagd word.
Na de studiemiddag ben ik in de auto gestapt om naar de bilt te rijden om daar een training te verzorgen voor de gorth groep.. die speciaal voor defensie lotusopdrachten doen. Zoals zovaak vinden ze het in het begin heel vervelend maar uiteindelijk leren ze veel en vinden ze het prachtig en genieten ze heerlijk is dat om eerlijk te zijn.
ik was laat thuis maar het was een heerlijke dag met mooie momenten en veel waardering heerlijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten