vrijdag 31 juli 2020

na 3 keer niet geweest te zijn



afgelopen woensdag was het voor het eerst weer dat ik naar Kettle bell ging, daarvoor waren de maandagen en de woensdagen te vol met andere leuke dingen. Dus ik had er zin in.

Om te beginnen was het aankomen al leuk, Marjolein was er en dat is altijd dikke lol, dus al lachend en grappen makend liepen we naar de spullen, sjouwden onze spullen naar buiten en waren klaar voor de kb.

Langzaam druppelden er steeds meer binnen, erg gezellig ook, dus we hadden al dikke lol en pret met elkaar, totdat Frank er aankwam.

De les begon heel eenvoudig, 2x row, dus dat was een eitje eigenlijk, daarna mochten we dat nog een keer doen..

Toen kregen we de opdracht om onze zwaarste kb te pakken en met hem mee te lopen.. de opdracht en zijn hoofd erbij deed mij al meteen besluiten om niet mijn 24 maar mijn 12 mee te nemen.. ik dacht er het mijne van..

Slim achteraf, want we moesten 100 meter met een kb lunchen, dan een sumo squat en dat steeds doen met kb in onze handen voor onze borst en geloof me dat is zwaar..

daarna terug op onze plek, en ja hoor daar mochten we swingen. eerst normaal, dan boven ons hoofd en dan om en om..
juist daarna kwam hij weer, nieuwe variatie.. kb voor de borst. lunch links en rechst uitstappen, en dan een gewone squat weer die 100 meter.. en dan ook nog terug met het andere been dus eerst alleen rechts.. terug links en ook weer steeds die squat.

Eindelijk kwamen de buikspieroefeningen, langzaam werden we al weer blij dat is vaak het teken dat de les bijna afgelopen is.. na een redelijke set buikspieroefeningen kregen we de opdracht om wederom onze kb op te pakken, ik zat inmiddels al op de 16t kb in mijn arm.. uitdaging door Jeroen, en daar gingen we weer.. lunch links achter uit, rechts achteruit en dan een smalle squat....  weer die ellendige 100 meter wat inmiddels voelde als 200 meter.

Bij terugkomst 3 variaties opdrukken, eerst breed, dan smal en dan super small. hopeloos

We zagen met hele blijde gezichten dat het tijd was, maar we kregen nog een toetje. namelijk.  1 minuut burpees, 30 sec mountainclimmers.. en dat nog 4 rondes..

Ik was gesloopt en dacht alleen maar dat doe ik nooit meer, en wie staat er weer de eerst volgende keer, juist ik.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten