woensdag 22 juli 2020

Het giet on.. en dat was heel vroeg



Vanochtend nog van alles gepland onmogelijk als ik ben.. maar toch.. geen punt..  ik ben dit, vakantie en dus het ritme weg, chaos. dubbele afspraken, onhandige afspraken, kortom het is niet handig dit maar goed.. we moeten het er mee doen, dat is prima dan.
Dat heet vakantie

Maar goed ik had nog voordat ik naar de Fysio moest, gepland dat de monteur van de gasleidingen langs zou komen, hij zou om 11.15 aan de deur staan, dus geen punt denk ik dacht ik, had het helemaal goed afgestemd met mijn andere afspraak zodat ik in de middag kon gaan wandelen, zodat ik de eerste dag met gemak kon lopen, een niet al te moeilijke route uitgezocht voor de eerste dag, die met gemak is te doen, dus waarom niet deze dan ook lopen dacht ik.. 
Terwijl ik me om 9 uur uit mijn bed worstel , onder de douche spring, bezig ben mezelf terug te vinden in de badkamer gaat de bel.. In mijn beleving is dit achterlijk vroeg in mijn vakantie en onmenselijk. dus dat is vreemd.. maar goed ik snel mezelf in de stijgers gezet snel aangekleed om daar een stralende man te zien die zegt ik ben de monteur...

Okey had nog even de gedachte is dit misschien zo act die je wel eens ziet in films, dat ineens een stripact begint. tenslotte had hij en laptop mee, en een handig apparaatje maar zag geen gereedschapskist etc.. dus daar moest ik nog even over nadenken.

Dus ik laat deze man binnen, en er bleek ook nog een maat meet te komen.. maar ze gingen echt naar de keuken.. en doken de keukenkastjes in en de meterkast. dus toch echt de monteurs die om 11.15 zouden komen.. waarop ik nog even heel lief vroeg jullie zouden toch om 11.15 komen, dat klopte, maar ze waren vroeg en dachten dat kan vast geen kwaad als we te vroeg zijn.. gelukkig ben ik flexibel en dacht ik alleen maar okey.. dat is prima kan ik mijn plannen wijzigingen.. kan ik de dingen doen die ik nog moet doen vandaag.. voor dat ik naar de fysio moet en mijn eerst wandeling ga maken

Rond  1 uur was het zover ik kon gaan wandelen, het is ongeveer 2 en een half uur lopen, dus dat is niet zo heel veel en heel goed te doen. Dus snel als ik ben, heb ik mijn wandel schoenen aangetrokken en ben ik gaan lopen.. De route die ik koos, en dat is leuk je kan een vrije route kiezen, ging langs de ridderwijk, golfbaan, zegersloot om zo te eindigen bij het pad naar mijn huis, een kleine 12 km gelopen.

Het leuke aan wandelen vind ik wel, dat je lekker buiten loopt en je de gedachtes zo lekker kan ordenen, de dingen nog een keer de revue  kan laten passeren en zo nog een keer op een andere manier kan bekijken het opent ook de ogen die je hebt en je ziet dingen weer anders wat verhelderend werkt.

De wandeling was op zich niet zo spannend het was gewoon lekker en je loopt, muziekje op, en gaan, alvast ook de route voor morgen bedenken zodat het gewoon lekker lopen gaat worden.

Onderweg bedacht ik me, dat mijn zwarte korte broek wel heel erg bruin is verkleurd dus dat het wel handig kon zijn om hem even te verven zodat hij weer mooi zwart is, kleine moeite groot plezier omdat ik deze broek toch  veel ga dragen dat weet ik ook, dus dat is wel net zo handig

Bij thuis komst heerlijk bijkomen en de foto's van  Avi Fauna uitzoeken en daar van genieten
ook meteen de foto;s naar mijn moeder gestuurd zodat ze ook mee kan genieten, via whats app. erg leuk voor haar zo maakt ze een deeltje van mijn leven mee



Geen opmerkingen:

Een reactie posten