dinsdag 28 juli 2020

Kamperen in Groningen dag 1


nadat ik zondag van mijn cultuurshock ben bekomen, dat  we al om 8 uur gingen rijden naar Lauwersoog..  maar gelukkig was er een escape, ik kon om 9 uur aansluiten.. dus dat heb ik maar gedaan.
Ging ik even niet mee naar de tuin.. wel zo lekker.

Terwijl  ik me in de spiegel stond te bekijken zag ik dat ik kennelijk verbrand ben. Mijn voorhoofd is aan het vervellen. Of zou toch het venijn er uit komen. 

Stond ik gepakt en bezakt klaar om 9 uur voor mijn deur, de laatste restjes vuilnis weg, ik goed gepoetst en gestreken voor weer een kampeer avontuur, dit keer in de prachtige provincie Groningen..

Om 9 uur stond ik bepakt en bezakt voor de flat, het is gewoon zot hoeveel spullen je mee moet nemen voor twee nachtjes. Ik ben gewend aan veel minder als ik alleen ga en dan nog veel Meer dagen , maar het is voor de goede zaak, 

Heerlijk staan te praten met een buurvrouw, dit was erg gezellig.  Samen in de bus onderweg wat meteen meer dan gezellig is. We praten wat klieren wat. Voor we het weten waren we al bij de camping. Onderweg gegeten met elkaar.

Gewend als we zijn gingen we vrolijk op weg, niets aan het handje. Totdat we ineens een rood lampje kregen en gepiep. Kortom pech in The middle off nowhere.  Gelukkig is de ANWB altijd bereikbaar en kwamen ze ons helpen. Na korte tijd te hebben gewacht, tevens langs de kant te hebben geplat, kwam de man met zijn gele busje. En voor we het wisten werden we naar een stille parkeerplaats gebracht .... ik lees duidelijk te veel detectives dus ik kreeg toch gedachtes hierbij. Maar gelukkig bleek deze man betrouwbaar en werd de auto gemaakt. Konden we verder naar onze camping in Groningen. 

Aangekomen op de camping gingen  we onze plek zoeken , een prima plek op een kindvriendelijke veldje... en zoals iedereen weet hou ik erg van kinderen maar niet in mijn vakantie... Maar goed tegenover mij ligt een speeltoestel en een jeu de Bool baan... 

Hier spelen kinderen vol enthousiasme met bijbehorende gezelligheid.. achter mij staat een tentje met daarin luidruchtige kinderen kortom dat is kamperen. 

Even samen over de camping gelopen en ze hebben hier eco vriendelijke afwasmachines geniaal... daar gaan we dankbaar gebruik van maken de laatste ochtend. 

Het schijnt schoner en zuiniger in zowel water als energie gebruik te zijn geweldig. 

De rest van de dag verliep heerlijk, relaxt en gewoon het normale camping gedoe 
 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten