zaterdag 11 juli 2020

van de regen naar de drup



Herkenbaar voor rasechte kampeerders, wat ik niet ben ,maar heb wel die ervaring.
3 Dagen in het jaar lig ik in een tentje met regen, met hitte en noem maar op , omdat het zo gezellig is om met Heleen en Ayaz de 12 provinciƫn te doen, we hoeven nog maar 4, dus we gaan snel.. we hebben 1 keer een uitstapje gedaan naar Parijs bij ons 5 jarig jubileum maar daar zijn we van terug gekomen.. was leuk maar de reis weegt niet op tegen het plezier wat je hebt in Parijs.. zeker niet als je camping behoorlijk ver van het centrum van Parijs ligt.

Maar goed terug naar waar ik mee begon, zeker de mensen die 3 weken genieten in een tent, en dan slapen op het ongemakkelijke luchtbedje, en daarbij houden ze stug vol dat het heerlijk slaapt. of nog erger op zon matje waarvan ik denk hoe dan.. hoe kan je daar nou lekker op slapen maar er zijn mensen die kunnen dat.. ik dus niet, maar goed waar het omgaat als je 21 nachten lekker in de buitenlucht hebt geslapen, dan weet je wat je ervaart als je de eerste nacht weer in je bed ligt in je slaapkamer en het is buiten heel heel warm..  dan is een sauna nog een verademing.. dat gevoel moet je even vasthouden bij deze blog..
dat warme en bijna benauwde gevoel dat je dan kan hebben.

Omdat het regende mochten we binnen in de grote zaal, op de veilige 1,5 meter afstand

Afgelopen donderdag, terwijl ik daarvoor al dik anderhalf uur had gewandeld, ging ik naar de cross xxl, daarvoor waren eerst de buikspieren.. het was een prima opzet.. de uitvoering was beroerder.
maar goed
het was 50 stit ups,  40 pinguins aan elke kant, dus eigenlijk 80,  30 leg raises per been, dus 60,  20 dead bug, of te welk de dode hond en 10 commando's en dan weer terug... dus van 10 naar 20 naar 30 naar 40 naar 50 en dan juist weer via 50 naar 10 en dat duurde ongeveer 20 minuten

daarna kwam ellende 2, 50 leg raisers maar dan met twee benen tegelijk, 40 bridge 30 ? daarna 20 arch rock en de andere rock.. en weer terug.. dat was ong 10 minuten

daarna brak de hel los..  50 squats, 40 lunches per been, 30 dead lift, 20 USSR swing, 10 clean and press per arm, en dan weer terug en zo gaat het door dus op het einde als je weer terug moest had je er 100 squats ( ik ben hier niet zeker van de clean en press, dat heb ik geblokt denk ik)

dit ook  30 minuten en toen kwam de echt hel... inmiddels liep ik al te gutsen als een vergiet zonder bodem maar ook als een druipsteengrot die niet kan ophouden met druppen.. er verzamelde heel langzaam een plas zweet om mij heen.... 50 burpees, 40 vs swing dus boven je hoofd,  30 clean and press, 20 press 10 push up en juist dan weer terug.. naar .. die 50 burpees, die je dan 100 x moest doen.. en daar ben ik gelukkig niet aangekomen.

ik was gewoon niet meer wie ik was, ik was echt ik denk 10 kilo aan vocht kwijt.. afschuwelijk , ik moest de hele vloer dweilen...

Gelukkig gingen we na de les nog met 6 mensen wat thee drinken en dat is zo gezellig en lekker samen. het geeft je toch weer energie en wederom het besef hoe goed en leuk het leven is.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten