vrijdag 17 juli 2020

restjes dag...




Nee deze blog gaat niet over eten.. dat zeker niet maar gaat over restjes, afronden en vakantie..

vanochtend de wekker achterlijk vroeg gezet, nl al om half 8, maar natuurlijk was ik om half 7 waker, dus meteen mijn bed uit, al tijdens de rit naar huis gisteren had ik al besloten om toch nog vrijdag naar school te gaan om zo toch nog even mijn lokaal echt klaar te maken, gewoon alles uitgepakt, in de kasten zodat ik  die zorg niet meer heb in de vakantie.. en dan zelf kan bepalen of ik in de laatste week wel of niet naar school ga, al zal ik wel gaan, ik moet nog wel wat aan papierzooi regelen en uitzoeken.

Kortom ik snel mijn schuur in, bakken die ik al jaren overheb maar dus niet meer gebruik, gehaald, die
meegenomen en het lokaal klaar gemaakt.. het was hooguit anderhalf uur werk, maar dan is het af en klaar en dat geeft rust..  dus dat restjes was afgerond.

Daarna naar huis, nog snel stofzuigen.. dat moest nog deze week maar ook het dweilen moet nog, maar dat besloot ik doe ik later. 

Een ander restje wat er nog lag was dat ik nog wat inkopen moest doen, mijn neef uit Groningen komt logeren zaterdag, en we rijden dan zondag terug naar Musselkanaal waar mijn moeder haar verjaardag viert, dus dat is ook een leuk iets, maar ik moest nog wat restjes halen voor het eten van de zaterdagavond en ook dat wat hij drinkt halen.

Toen dat losse eindje ook was opgelost, ben ik naar Marsdiep gelopen om daar met de collega's van de onderbouw het jaar af te sluiten, dat moest ook nog, dit ging echter mis, bleek dat iedereen al weg was op een paar collega's na maar goed ik ben geweest heb dag gezegd iedereen een goede vakantie gewenst en besloten om dat ene restje ook te doen

Via mijn verzekering kan ik meedoen met samen gezond, dat is een programma waarbij je punten kan halen, en als je 1000 punten hebt kan je of een leuk dingetje kiezen wat je nooit gebruikt maar je kan ook, als je wil kiezen voor een pathe bon.. en daar kies ik altijd voor, nooit weg een avondje film, en zo kun je nog een keer iemand meevragen tenslotte.
Ik moest nog 10 km lopen om ook deze week het weekdoel te bereiken, namelijk 95 punten.. dus ik moet elke week ong 20 km lopen.. want het gaat er om dat je meer gaat bewegen.

Met SG heb ik al maanden wat gesteggel omdat ik vind dat het gek is dat mijn sporten, wat soms meer dan een uur is, en dat 4x per week doe, niet mag meetellen omdat ik dan kennelijk niet beweeg. Dus alleen als je loopt, fietst bah, skate, stept of hardloopt dan telt het, anders niet..  dus het is niet eerlijk vind ik maar ja het veranderd niet hierin.

Daarna nog naar de zonnenbank, ik wil een beetje af van het T-shirt/hemdje/halter shirt, onder mijn T-shirt.. geloof niet dat dat echt charmant is.
Daarna naar huis dweilen.. koken en toch nog een wandelingetje gemaakt want .. ik had precies 4 punten te weinig en dat zint me dan niet dat moet toch ook dat losse eindje moet ook af..

Thuis ook de laatste dingen gedaan voor school op administratieve gebied, de classroom van dit jaar van alle klassen gearchiveerd, en een aantal klassen van jaren terug weg gedaan, Tevens per lesgroep in plaats van de saaie plaatjes van classroom zelf foto's ingezet, veel leuker en raakt ook veel meer.

daarna lekker eten.. uitrusten en genieten van een vrije vrijdagavond..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten