vrijdag 24 juli 2020

dag 3.. schijnt mentaal de zwaarste dag te zijn...



Opstaan en het eerste wat me in mijn hoofd schiet is, welke wandeling ga ik vandaag maken.. hoe ga ik lopen.. een hele andere manier van opstaan dan normaal.. normaal sta ik op en denk ik..  wat ga ik doen vandaag. of ik loop me te haasten omdat ik aan het werk moet. nu dus niet.. het is gewoon heel relaxt..
tevens zakt langzaam het vakantie gevoel in mijn hoofd en hart.. en dat is lekker. meer rust en meer het gevoel van het is goed zo.. we zien wel en de dag kabbelt zijn dag.. en kabbel wel mee.

Gisteren in Rotterdam bij vrienden Rick en Chris, was wederom ouderwets gezellig, we speelden het spel kunst en cultuur en wat was het lekker om te ontdekken dat ik heel veel wist.. dat ik eigenlijk hun beiden, al maakten zij van 2 stapeltjes 1 stapel ik er toch nog torenhoog bovenuit stak met mijn kaartjes.. kortom ik weet meer van cultuur en kunst dan ik had verwacht.. al zullen bepaalde antwoorden niet blijven hangen zoals hoe heet het volkslied van de VS en hoe heet de schilder  van de schilderijen met vooral zwembadtaferelen. ik ben dat nu al kwijt de eerste was iets met  banner en stars en daar tussenin  nog iets... en de schilder was iets met hokkien of zo .. ik dacht maar aan zwembadhokjes zo kon ik het onthouden..

Vandaag iets later gaan lopen dan ik eigenlijk wil, de wekelijkse boodschappen moesten ook gedaan worden.. dus ik had geen keus, eerst de boodschappen al was ik al om 8 uur open, het grote nadeel is dan wel dat de winkels die ik nodig had pas om 10 uur open gaan..maar ach een wandeling in de middag is ook niet erg of vervelend..  het komt wel goed.

Om 12.30 besloot ik maar mijn wandelschoenen aan te trekken, om te gaan wandelen.
In de ochtend was ik op aanraden van mijn chiropractor naar een masseuse gegaan voor mijn nek, omdat die al weken/ maanden erg pijnlijk is, iets met spieren en spanning.
Ik zal er niet om liegen, haar voornaam is schattig, ze ziet er klein uit... maar mijn hemel wat een kracht en wat een massage was dit. ik weet dat het goed is. de spieren worden aangepakt, maar ook de onderliggende spieren en de tussenliggende spieren..  maar wat pijnlijk.. al die mannen die nu denken. zal een ontspannende massage zijn geweest, nou nee dus.. mijn hemel. .Mijn chiropractor zijn al op zijn Engels. She make big men cry.. en ik heb niet gehuild maar wel binnensmonds haar vervloekt. maar het is goed dat weet ik, ik voel dat er ineens van alles gaat stromen binnen in.

Maar terug naar de wandeling, hij ging weer goed, ik moet toch eens leren me aan de afgesproken route te houden met mezelf maar dat kan ik dus duidelijk niet, dat doe ik dus ook niet.. ik ga lopen en sla dan weer ineens een hele andere kant op, en dan verdwaal ik en doe ik een hele andere route dan ik zou moeten doen maar ach .. ik geniet er wel van .
Na ruim 2 uur lopen kwam ik weer thuis, moe maar voldaan, meteen maar even de stofzuiger door mijn huis gehaald, dan is dat ook klaar, hoef ik alleen nog maar te dweilen en mijn spullen in te pakken voor mijn 3 dagen kamperen in Groningen.

De avond toch de buik en de cross xxl gedaan, want ja de andere spieren moeten ook aan zet, niet alleen de benen..
was lekker om toch even weer anders te bewegen.


verdwaald jonge kraai.. maar ouders waren in de buurt
minder artistiek dan ik dacht.... maar toch..
wederom onderweg.. en het blijft leuk.. nog 1 dag te gaan
je ziet nog eens wat onderweg
De route toch gek.. deze geef 11 km aan de wandel app zegt dat ik 16 heb gelopen.. wie is nou betrouwbaar..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten