zaterdag 4 juli 2020

barbie on ice


afgelopen donderdagavond hadden we de Barbie on ice training.. Elsbeth had helaas mijn blog gelezen over de training van onze Benjamin senior, dus die dacht daar maak ik een leuke variatie op.. en dat hebben we geweten..

Wat Elsbeth niet wist is dat we de woensdag ervoor ook heel veel benen hadden gehad bij Frank, de heersers van de Kettle Bell, die ons tot het uiterste wist te drijven met heel veel lunges.. dus de benen die waren wel toe aan even een dagje niets..

Maar goed na de buikoefeningen van een half uur... gingen we over op de ellende van de zondag maar dan nog net een tandje erger...

Het begon met een rondje hardlopen, erg leuk meestal maar na woensdag was dat net iets teveel uitdaging. maar goed we gingen ervoor. we blijven lopen..
Daarna 20 sec squats, 10 sec rust en dat x 8, nou ik ga de hele training hier niet herschrijven zie daarvoor de blog van zondag..  maar dit keer was hij wat uitgebreider... met als gevolg dat mijn barbie on ice benen inmiddels Ken met elastieken benen aan een bungy jump koord op het ijs..... het was afzien... ik merkte ook dat ik steeds langzamer ging lopen met het hardlopen maar toch , dan ken ik mezelf en dan denk ik.. ik hou vol.. ik geef niet af.. dan ga ik weer in mijn denkbeeldig hangmatje liggen en schommel terwijl mijn benen, juist die, het werk doen... al lijkt de weg soms gewoon kauwgom maar ik hou vol. ik weiger om dan op te geven, daar ben ik net te trots voor...

Merk wel steeds vaker dat sporten niet alleen fysiek zwaar kan zijn maar ook mentaal, omdat je af en toe tegen jezelf aan het vechten bent maar ook tegen je ongeloof dat je het kan.. maar door te zetten kom je er achter dat het wel klopt je kan het .

Dus na tig rondjes het stug volhouden en alle oefeningen meedoen, was het uur van de marteling on ice voorbij.. konden we, waar we ons allemaal op verheugden.. aan de thee met elkaar boven.

Wij met een redelijke groep naar boven, waar we gingen zitten, we zaten nog niet of daar kwam 1 van de instructeurs aan die vroeg of we 1,5 meter uit elkaar wilden gaan zitten omdat er beneden controle was.. dus dat hebben we heel braaf gedaan,  het was wederom gezellig, dat heb ik toch wel gemist ook, dat na het sporten samen een kop thee drinken en wat klieren met elkaar..

ik heb daar graag een Ken on bungy jump koord dartelend door het leven voor over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten