donderdag 23 juli 2020

dag 2


Toch lekker als het mooi weer is, je staat op, je moet nog veel doen maar dat is niet erg.. want het straalt het is prachtig weer.. het is genieten om weer een dag van 1o km te mogen lopen.. en wees nou eerlijk wat is 10 km, het is eigenlijk gewoon een dag in een stad veel lopen en kijken... maar ik geniet er wel enorm van  dat lopen buiten al zijn het vertrouwde wegen. het blijft lekker.. om zo aan je conditie maar ook aan je mind te werken.. mindfull lopen heet dat..al zit mijn mind niet zo vol momenteel.. het is vakantie, ik leef tijdloos en van moment naar moment.

Terwijl ik mijn eerste passen zet op het lange pad van 10 km belt vriendin Susan, ik kan me geen betere gezelschap wensen tijdens het lopen. al hing ze in mijn oor, maar het is draagbaar.

Al lopende loop je toch weer zo 11 km weg, ik wil bewust altijd toch wat meer lopen dan moet, mede omdat ik dan denk dan doe ik het extra goed.

Veel tijd om foto's te maken had ik dan niet maar ach wat maakt het uit, al pratend loop je de km toch wel weg en het weer was heerlijk om in te lopen.
De zon op mijn huid voelen branden. de rust en de kalmte.. de vogels die juichen omdat ik langs kom heerlijk

Aangezien ik naar rotterdam ga naar vrienden Rick en Chris, ben ik op de terugweg nog even de zoete inval binnengelopen om voor de mannen luxe chocolade bonbons mee te nemen, zij kunnen het hebben, en ach hoe meer van ze hoe beter.

Bij thuiskomst lekker aan de bruine boterhammen met zoete paprika pasta en hummus, wat zongerijpte tomaatjes, en radijs. en al etende dacht ik ineens misschien moet ik maar van de kaas af, en gewoon altijd dit eten als lunch op mijn broodjes.. vind het eigenlijk veel lekkerder en het heeft weer eens een andere smaak sensatie..

Lekker chillen thuis na de wandeling, voetjes op de massagebak met warme ballen zodat mijn doorbloeding goed blijft... het is wederom een feestje

Inmiddels op de helft dus dat is ideaal, en nu gewoon lekker verder lopen nog 2 dagen nog 20 km te gaan.

Het is trouwens erg leuk om onderweg andere lopers te zien.. zo gaaf en zo leuk ook..
je denkt bij iedere loper.. zullen zij ook etc..

mijn voeten en ik zijn klaar voor de start
het hier zit ik liever niet op  een bankje

en weer gelukt. wel een gekke route als ik zo kijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten