donderdag 16 juli 2020

het is een klein begin maar.. pakte heel groots uit



Woensdag kreeg ik ineens het bericht van een collega van mij van een andere locatie, die in mijn nieuwe lokaal was voor het geluid en licht, dat mijn spullen er al stonden, dezen zouden officieel pas verhuisd worden in de eerste week van de vakantie..

Inmiddels hadden we via de interne nieuwsbrief begrepen dat de school meteen op slot gaat de eerste week van de vakantie.. dus mijn plan om alles voor de vakantie zoveel mogelijk te hebben uitgepakt verdween als sneeuw voor de zon.. dus hoe moest dat nu.. maar dat kwam goed gelukkig ik had nu mooi 2 dagen tijd om alvast een klein begin te maken.

Donderdag had ik net afgesproken bij de nieuwe locatie om daar even te gaan kijken gewoon voor de vakantie, nog even weer de sfeer proeven,  en weer even het lokaal zien etc.. ik zou er pas rond een uur of 11 zijn maar aangezien ik toch vroeg wakker was, besloot ik maar om eerder te gaan, zodat ik wat meer tijd zou hebben om wat meer tijd te hebben om uit te pakken.

Keurig om 10 uur was ik op de nieuwe locatie, waar ik dus meteen weer erg hartelijk werd ontvangen, het was gezellig, het leuke is dat ze meteen vol plannen zijn en dat ze gebruik willen maken van mijn ervaring en kennis.. gevolg de lat ligt meteen heel hoog voor mij, maar dat kan, na de thee met de  collega’s daar  ben ik vertrokken naar mijn locatie waar ik rond  11.30 was. Eerst even gekeken in mijn oude lokaal of er geen spullen waren vergeten, wat gelukkig  niet het geval was, om daarna meteen naar mijn nieuwe lokaal te gaan. Daar meteen een paar dingen aangepast zodat het lokaal mij gaat passen. Het bureau anders neergezet, een paar kasten verschoven. Daarna mijn salade opgegeten om te beginnen met de garderobe dozen.

Bij het ophangen van de eerste jurk zag ik het al... de stangen hingen te laag, gevolg de jurken hingen over de grond. Dus dit meteen even door gegeven. Terwijl ik bezig was kwam vriend en collega Christian ook even langs. Heerlijk gekletst, terwijl ik verder ging met het uitpakken van mijn dozen. Terwijl ik zo bezig was, ook nog spullen wederom weg gegooid. Maar ik schoot lekker op, zo lekker dat ik zelfs dacht.. zou ik het dan afkrijgen,      

Rond 15,00 hadden we de jaar afsluiting, twijfel tussen wel of niet gaan.. uiteindelijk besloten niet te gaan om tot 16.00 door te werken.. om te ontdekken dat ik nog maar een paar dozen hoef te doen.  Maar dat kon niet omdat ik geen bakken meer heb. Toen ik naar huis reed bedacht ik me dat ik nog heel veel bakken in mijn schuur had staan en dat ik die wel mee kon nemen zodat ik  vrijdag de klus kon klaren.
 Moe maar zeer tevreden naar huis gegaan wetende dat ik bijna klaar ben.. hard werken loont zich dat blijkt . 

Daarna de avond toch de cross en het buikspier half uurtje..  heerlijk maar zwaar, wat niet zo gek is.. na zon dag als vandaag.. veel gedaan, misschien zelfs wel te veel gedaan... maar leuk en gezellig.
het eerste half uur was 5 minuten werken met je maatje, waarop Niels meteen riep ik ga met Harry, dus dat was fijn.. en het was lekker samenwerken, snel overleg, snel beslissen en gaan met elkaar. heerlijk.
als een tierelier gingen we
 
Daarna een uur cross xxl.. en dat was steeds 10 minuten werken, afwisselend deed nummer 1 een oefening en de andere de andere en dat steeds wisselen..
De ervaring leert dat de instructeurs ook graag mijn blogjes lezen over het sporten en daar ideeën uit opdoen die ze dan nog net een graatje erger maken.. dus ik heb besloten om dat maar niet meer te doen, op schrijven wat we hebben gedaan, het komt altijd als een soort van boemerang terug en dan ben je de klos de volgende keer.. en dan een variant zwaarder, alsof ze elkaar willen overtreffen wie een zwaardere training kan bedenken. ik zwijg vanaf nu.. en soms heel soms zal ik schrijven over de oefeningen maar dan zo als net. wat de opzet was en daar blijft het dan bij..







Geen opmerkingen:

Een reactie posten