maandag 6 juli 2020

BBQ met de sportmaatjes




Het zag er even naar uit dat het niet door zou gaan, maar gelukkig besloten de weergoden ons goed gezind te zijn en was er toch de lang naar uitgeziene BBQ.
In de ochtend hadden we eerst met elkaar gesport, het was voor het eerst weer binnen wegens de harde wind en de regen.. en het was een ramp wat is het dan benauwd en warm als je daar dan ineens staat... het is even erg wennen.. maar wel leuk..  ach dat om half 10 beginnen is wel vroeg op een zondag maar ook wel erg lekker.. om eerlijk te zijn..  ( en dit heb ik niet gezegd)

Om 16.00 werden we verwacht voor de BBQ, een sportmaatje had samen met haar man de nodige inkopen gedaan, tevens hadden ze ook de hele BBQ voorbereid, we konden komen zitten en genieten.. van het vele en vooral lekkere eten.

Het is altijd leuk om je sportmaatjes eens in kleren te zien. omdat je ze meestal ziet in sportkleding, en nu dus gekleed, ergens lijkt het dan ook wel een soort van gekostumeerd bal. omdat je heel andere personen ziet.. Mensen in jurken wat je niet verwacht, soms zelfs een kleedstijl dat je denkt.. dat had ik niet gedacht. en het bijzondere is toch wel dat een ieder in zijn gewone dagelijkse kleding er toch anders uitziet maar dat maakt het erg leuk en ook weer een verdieping van het contact wat je al had met het sporten.

Natuurlijk was er een overvloed aan eten, maar gelukkig was er ook gedacht aan vegetarisch eten. Yvon had nog speciale vegetarische hapjes meegenomen dus we hadden nog heerlijke gemarineerde paddenstoelen, een broodje hamburger, en was dat was ook heerlijk.

Daarnaast was er zoveel groente op de BBQ, tevens was er ook heerlijk veel salades, mais kolfjes van de BBQ en noem maar op, meer dan genoeg en allemaal even lekker, misschien ook wel omdat je het niet zelf hoefde te doen. maar dat het voor je gedaan werd..

Natuurlijk heerlijk zitten te praten met elkaar , okey gestaan, en dat was ook heerlijk, we konden lekker buiten staan en aangezien het zitten het nieuwe roken is is het heerlijk om te staan..

Nadat al het heerlijks van de BBQ op was, hebben we met een stel mensen staan afwassen, ik vind dat heerlijk de handen in de bagger en afwassen.. ik hou van tempo, even weer terug naar mijn afwassen van toen ik in de afwas stond. met mijn handen in de bagger heerlijk.. en ik hou van tempo..

Daarna kregen we heerlijke appeltaart van de BBQ met ijs en slagroom..met als super toetje chocolade met thee of koffie. heerlijk, en wat is het dan toch leuk

Rond 9 uur  half 10 gingen we naar huis, ons buik vol, en voldaan en wederom het besef wat een uniek stel mensen we toch met elkaar zijn,  dat er weinig sportscholen zijn die zon sportgroep hebben die zo met elkaar op trekt en met elkaar meeleeft, die ook tijdens de coronocrissis  toch contact bleef houden via de app en er elkaar in de gaten hield..
En als ik het zo nalees vond ik het erg heerlijk allemaal zou het woord heerlijk maar niet tellen in de blog 😀

Bijzonder en daarom zo kostbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten