dinsdag 14 juli 2020

nog 1 weekje



Opstaan en beseffen het is nog een weekje, okey voor mij nog 2, omdat ik toch echt nog wel even wat wil uitpakken in het nieuwe lokaal, mede omdat ik weet dat ik anders de laatste week van de vakantie er ook sta en dan het erg druk heb met van alles.. dus het is handig om me een paar uurtjes goed kwaad te maken zodat ik alles kan opruimen en er voor kan zorgen dat het zo goed als uitgepakt is.


Vandaag wel de laatste verplichte dingen gedaan, zoals het schoolwerkplan aangepast maar ook voor de nieuwe locatie waar ik ga werken het schoolwerkplan gemaakt, wat nodig is en was. het was veel werk, en is veel werk.. je moet toch echt wel je best doen om het goed te krijgen. Het is niet een kwestie van plakken en knippen maar het is een kwestie van hard werken.

Daarnaast moet het verslag van de counseling ook gedaan worden, die is nagekeken maar in pages en terug gezet naar Word, gevolg alles is versprongen, dus het is nu extra veel werk om dat weer goed te krijgen, maar dat zijn de knikkers in het spel dus ik speel er maar mee, lijkt me zinvol.

Ondertussen wel mijn badkamer en ook het toilet weer eens grondig in de schoonmaak gezet, wat tenslotte gedaan is is gedaan..  deze week hoop ik ook tijd te hebben om mijn keuken weer eens grondig uit te soppen en op te ruimen, zodat er weer meer ruimte komt in mijn huis.

Het jaarverslag van de counseling had meer voeten in de aarde dan ik had gedacht, ben er toch nog een aantal uren mee bezig geweest maar dat is ook prima, dat is goed.

Daarna hadden we het afscheid maar ook meteen hadden en teamvergadering, het was leuk om weer even er te zijn op school, even weer het team zien, erg leuk ook.

Na de vergadering nog even gepraat met collega Bas, natuurlijk over de reizen die we niet kunnen maken maar wel willen maken etc.. maar goed daar heeft iedereen last van en dat maakt het ook weer dragelijk

De avond bestond uit naast de kb  nog wat hangen voor de tv want ja... de slimste mens is weer op tv wat wil een mens nog meer.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten