zaterdag 25 juli 2020

de dood of de gladiolen dag 4



De laatste dag alweer van de alternatieve 4 daagse.. nog 1 keer 10 km lopen en genieten van alles wat ik zie.. het is niet zwaar dat zeker niet , en het is genieten zo te lopen en te dwalen door de streek en dorp wat steeds meer mijn word, een andere manier van ontdekken dan wat ik gewend ben.


Vandaag dus voor de laatste keer verplicht lopen, om zo mijn medaille te krijgen. Het stelt natuurlijk geen klap voor in vergelijking met de echte vierdaagse van Nijmegen maar toch het is leuk om te kunnen zeggen dat je de 4-daagse hebt gelopen met succes, kan ik ook weer van mijn lijstje schrappen.

Al wist ik niet eens dat die er eigenlijk op stond dat ik dat wilde doen.

Het was een mooie wandeling, ook dat het regende was niet erg, hoort erbij. ik denk altijd van regen word je alleen maar groter. tenslotte groeien alle bloemen en planten van water, dus waarom wij niet..
Wel even tijdens de wandeling toen het erg heftig was gescholen onder de Maximabrug.  om daarna verder te lopen, het was een mooie route om te lopen en zeker ook omdat ik nu weer eens een andere kant van Alphen heb kunnen bekijken.

Onderweg toch nog even langs de graffiti viaduct gelopen zo mooi vind ik dat altijd, de creativiteit van mensen en het doet me altijd verlangen naar Berlijn en Londen... maar daar ga ik nog wel een keer heen.

"Bij thuiskomst bleek de hele straat vol te liggen met gladiolen.. iedereen stond te juichen op de galerij.. en ik was diep ontroert..."

Dus niet. geen gladiolen, geen gillende fans, alles niet. maar dat is ook goed, ik doe mijn ding en dat is waar ik goed in ben, doen en al schrijf ik veel blogs over mijn wonderlijke wereld, toch ben ik niet zo van alle aandacht.. laat mij maar gewoon zijn en doen.. en dat bevalt me eigenlijk veel beter.
Voor sommigen zal dat heel gek zijn, ik als drama docent die eigenlijk gewoon geen aandacht wil, maar zijn ding gewoon wil doen zoals hij denkt dat het goed is.

Toen ik deze ochtend las in de krant dat in België de besmetting met 85% was toegenomen besloot ik maar direct om niet naar Leuven te gaan, ik wilde graag, maar dacht waarom risico gaan lopen als het niet hoeft.. dus annuleer het het kan nu nog gratis, stel niet uit als je het nu kan doen. de meteen maar besloten om dat te regelen.
Toch wil ik een paar dagen weg, even echt eruit dus besloten om een paar dagen naar Eindhoven te gaan, daar hebben ze een museum wat ik heel graag toch wil bezoeken dus dat zijn dan ook 2 vliegen in 1 klap en dan gewoon een nachtje overblijven daar.. heerlijk lijkt me.
Ken deze stad niet zo goed.

Het grote voordeel van vroeg wandelen is wel dat je dan de hele middag nog hebt om dingen te doen, Ik wilde naar de Action om spullen te halen om bij mijn moeder het plafond van haar balkon te witten, dat wil ze graag, dit ga ik dan ook doen met mijn broer, en neefje, maar ik zorg voor de spullen leek me wel zo handig.

Meteen me ook weer even verdiept in banken, ik moet echt een andere bank, het jeukt enorm. .

Binnen lopen in een zaak, met al heel wat ervaringen achter de kiezen met betrekking tot banken, weten wat ik wil en hoe de bank eruit moet zien.. dus binnenlopen, al scannend banken al afwijzen, en dan ineens is hij daar, de bank die je zocht. bidden en bijna op mijn knieën liggen om te hopen dat hij ook goed zit. een niet al te diepe zit heeft voor vrienden van mij met korte pootjes, zodat als zij komen ze ook goed kunnen zitten. Ik ging zitten en de bank zei gewoon welkom thuis.. hij zat, zoals ik op een bank wil zitten..  de kleur was wat minder camel. .maar leve de leveranciers. het is een showmodel en dus kan je er alles aan veranderen. ten eerste moest hij andersom, dat kon, de stof werd microvezel leer, zit als leer, lijkt leer, heeft ook leer maar heeft een stoffen onderkant, terwijl echt leer dan een leren rug heeft.. deze dus stof.. maar dat is geen punt.
Hij oogt strak, hij oogt mooi, en niet te vergeten.. hij zit zo geweldig voor mij..
* foto van de bank in de foute kleur staat hieronder en ik heb dan geen zwarte pootjes maar chroom

Dus dat was eigenlijk heel snel beslist. ervaring leer mij dat als ik snel beslis dat het altijd wel goed komt.. nu dus ook hoop ik..  over 10 weken komt hij echt thuis..
 de avond was relaxt, ondertussen wel alvast wat spullen klaarleggen voor het kampeer avontuur..



pluizen in de wind





prachtige spiegeling van deze zwaan in het water

wat deze meneer aan het doen is, geen idee maar het lijkt op water naar de zee dragen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten