zaterdag 1 augustus 2020

HEU



HEU.. ik moet bekennen dat ik ook geen idee had wat het was... ik heb dat meteen maar gevraagd.. en toen ik het hoorde dacht ik daar kan ik niet meer zonder.. dat moet ik hebben, dat is leuk voor in mijn huis, dit is iets waar ik wel wat mee kan.

Het is dan ineens alsof het allemaal op zijn plek gaat vallen.. ineens lijkt het huis nog meer te gaan passen, en zijn de mogelijkheden weer eens uitgebreid.... al zit er een groot nadeel aan.

Er moet weer een app op de telefoon geïnstalleerd worden, gevolg.. juist dat ontdekte ik toen mijn neef hier logeerde, hij kon geen tv kijken want het geluid gaat via de Sonos boxen, en aangezien staat op mijn goed vergrendelde telefoon en i-pad.. is het wel even balen, hij kon geen tv kijken in de kamer, was dus aangewezen op zijn telefoon om wat te zien, tenzij ik er was, dat is gelukkig geen probleem voor hem.

Nu dus een nieuw speeltje gezien en nadat ik al een week liep na te denken, dacht ik ik wil de HEU

Dus na te hebben onderzocht waar ik het kan kopen, heb ik ze gevonden.. juist via bol.com een starterspakket met alles er op en er aan. ideaal. Ik moest nog wel vier extra lampen kopen omdat ik ze anders niet helemaal compleet heb voor mijn 6 lampjes in huis.. het leuke van deze lampen vind ik dat je ze dus kan stellen.. op helder licht maar ook op donker. gevolg je kan flame, waar ik zo gek van ben maken, maar als we aan de tafel een spel spelen kan ik heel eenvoudig de lamp boven de tafel sterker maken en helder zodat we alles beter kunnen zien.. ik vind het een uitkomst. en het is zo leuk.

Wat ik wel heel bijzonder vind is dat je dus altijd leest installeren is heel gemakkelijk. dat is bij alles als je er verstand van hebt.. ik dus niet..

Het mooie is er staat een beschrijving.. maar ik kan er dus niets mee, ik kijk, ik denk, ik kijk nog een keer en leg het weg..   alles is in talen die ik niet beheers, kon ik nu Zweeds, zoals een dierbare vriendin van mij, met ook nog een duidelijke technische inzicht, dan was het geen probleem geweest.. maar ik , ik ben niet technisch en beheerst mijn Nederlands nauwelijks goed, spreek |Gronings met een vleugje Drents,  spreek Duits en Engels maar begrijpen doe ik het niet altijd even goed dus dan maar over op de  plaatjes. die zo mogelijk soms nog onduidelijker zijn.. kan ik ook niets mee. Kortom gelukkig kan ik aardig overweg met het wereldwijde net en dus struin ik opzoek naar een uitleg wat ik begrijp, Heu installeren voor Dummys. ik hou ervan. ik kijk er na en denk wat gaaf. ideaal ik begrijp dat. het is nog duidelijker dan de JIP en Janneke taal en ik kon aan de slag.

Het was even stoeien met alles maar uiteindelijk heb ik het klaar, is het gelukt, heb ik leuke setjes gemaakt in huis zodat ik kan variëren met wat ik wil aan licht en hoe en waar.. dus het is ideaal..

Vanavond de vuurdoop en ik denk dat ik nog wel wat dingen moet aanpassen hierin maar dat komt goed. dat kan niet anders.. ik heb er alle vertrouwen in.. alleen nog even oefenen met de goede instellingen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten