zondag 16 augustus 2020

kaartjes en lunch

 

  Opstaan en bedenken dat je eigenlijk je bed niet uit wilt.. ondanks het vroeg gaan slapen, was ik niet fit, misschien wel omdat ik goed had geslapen, de warmte vertrekt uit het huis met als gevolg dat je dus ineens meer kan slapen en dus haalt de moeheid van minder slapen je in.. zo voelt het althans.

Maar toch het is voor een goede zaak, de laatste les van Marco voorlopig, omdat Elsbeth terug komt, dus word het spektakel dat weten we inmiddels.. Het zal niemand verbazen dat ook water weer een belangrijke rol speelde, al was dat niet helemaal gepland

Bij aankomst bleek dat de sleutel van het hok kwijt was, dus de spullen die we wilden gebruiken konden we helaas niet pakken, dus moesten we dat uit het hele pand halen om het te gebruiken.

Geen probleem voor ons, maar toch.. wel iets waar we ineens om moesten denken.

Nadat we alles hadden gehaald en ons geïnstalleerd hadden konden we aan de slag. We begonnen met eerst in twee tallen aan het werk, de ene moest squats maken de ander rende naar de weg,  en zo door, dat deden we met oa.  kb swing, sit ups, squat jumps, daarna hetzelfde principe maar dan met lunches naar de weg, en als slot, dat was de hel.. moest je dus kikkersprongen maken tot aan de weg.. vreselijk.. maar goed we deden het, tijdens het rennen zuchtte al een paar dat ze het water zo misten.. dus dat werd gehaald, en ja hoor, men begon weer met het waterballet, ik heb alleen gezegd dit keer niet mijn haar , ik heb een lunch straks en ik wil niet naar huis moeten anders kom ik te laat.

Daar heeft me zich keurig aan gehouden gelukkig en dat is tof.

Daarna kwam de oefening, we kregen kaartjes geplakt bij onze namen met daarop wat we moesten doen, het leuke van dit geheel is dat je dus steeds bij anderen de opdrachten kon plakken die je had gedaan. maar sommigen waren echt veel aantallen zoals 50 sqaut jumps, of 30 kb overhead.. zeker als je hem 3 keer achter elkaar krijgt..  maar het was wederom een fijne work out. we hebben gezweet, gelachen en hard gewerkt. heerlijk dit.

 

Daarna niet de thee, maar meteen naar huis om me te douchen, want ja ondanks dat ik ook wederom onder het water zat, was ik niet schoon genoeg om te gaan lunchen

 Meteen de voorbereidingen getroffen  om de nieuwe bundel on line te maken daarna vertrokken naar het schattige plaatsje Oudewater, nooit geweest, maar ben onder de indruk hiervan..  wat mooi is het daar.

Prachtig om een keer een middagje heen te gaan en even te kijken maar nu had ik een andere missie, lunchen met Elias.

Keurig op tijd waren we er, al moet ik zeggen dat ik het een bijzondere stad vind om te rijden.. je moet over een brug die al smal is, maar dan hebben ze er ook nog 4 palen neergezet waar je precies tussendoor kan... en ik ben nooit goed in afstand schatten dus... dat was ff schrikken...  totdat ik een grote bus er door zag rijden, toen dacht ik dan kan ik het ook dat kan niet anders

Zwetend over die brug en hopen dat ik er op de terugweg niet nog een keer overheen moet. maar goed, parkeerplek gezocht, en daarna het restaurant gezocht.. Snel gevonden en daarna heerlijk met Elias zitten te eten en te kletsen.. wat is dat toch altijd een feestje samen.. genieten met een hele grote G.

Van alles bespreken we en voor we het weten is het weer tijd om naar huis te gaan.

Terugweg gelukkig niet over dat bruggetje maar via een andere route terug naar huis.. 

Bij thuiskomst snel nog wat boodschappen gedaan voor de soep en de eeuwige puntpaprika gehaald, om weer eens de draad goed op te pakken om te zorgen dat ik wederom in shape blijf, is wel nodig nu.

Moeder gesproken via de skype,  de bundel on line gezet.. en heerlijk buiten gestaan met de regen en het onweer..  een koel briesje met als gevolg dat mijn huis ineens van 30 graden naar 24 is gezakt.. ik heb goede hoop dat hij de 20 gaat aantikken.. ik weet het ik ben een optimist.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten