dinsdag 11 augustus 2020

onderweg

hij lijkt enorm maar is een ienie mini pad,maar zo mooi hoe hij eruit ziet

 Nadat ik redelijk tot goed had uitgeslapen, onder de zachte wind van de ventilator, die als een soort zachte avondbries over mijn lichaam streek, was het opstaan eigenlijk een soort van feestje.. gewoon lekker dus. Eerst even rustig ontbeten, mijn lunch pakket voor onderweg klaar gemaakt, inmiddels gestopt met kaas op brood, ik merk dat ik hummus in allerlei variaties erg lekker vind, dus geniet ik daarvan op mijn brood.

Daarna de wandeling gestart, na een heerlijk ontbijt, nog ff de buuf geholpen met iets met haar tablet, daarna echt gaan lopen.

Het plan was duidelijk. maar al lopende in de verzengende hitte bedacht ik me dat ik toch me maar moest richten op een wandeling door bomen en struiken, leve de hooikoorts... maar het is goed om niet in de volle zon te lopen. Zeker niet rond het tijdstip dat ik wandelde, half 12 tot en met ong 2 uur.

Dus de gedachte naar Ter Aar te lopen was al gauw weg, dus dan maar langs het meer, door bosrijke buurten,  na de halve ronde van het meer, lekker ergens mijn broodjes gegeten met water erbij, uiteindelijk een stuk door de kern van het dorp waar ik woon, om dan langs de Rijn verder te lopen, om dan te eindigen bij de Jumbo, om wat hummus te halen en druiven, de druiven daar zijn pitloos en zo lekker. dat ik er extra van geniet..

Daarna thuis nog wat dingen op marktplaats gezet, al weet ik dat het niet verkoopt voorlopig, maar toch je kan het proberen en wie weet wat er komt.

Even een bakje druiven naar de buuf gebracht waarna we meteen met elkaar op de galerij stonden te kletsen. de tijd vliegt dan altijd maar is zo lekker..

Eindelijk me nog een keer gedoucht omdat ik me toch wel heel erg zweterig voelde, lekker gegeten,

De avond was wederom als vanouds.. Frank was terug bij de kb, dus ideaal 

Het was wederom een heftige training...  het begint altijd zo liefdevol.. maar uiteindelijk krijgen we altijd de ellende. met de kb lunches doen.. eerst 500 meter heen en dan ook terug, en terug is achterwaarts.. vreselijk... maar we doen het voor het goede doel, namelijk fit blijven en vooral strak.

Na de kb met Niels en Do, die terug waren van de vakantie lekker bij een kop thee bij zitten te kletsen.. dat maakt het sporten eigenlijk veel leuker, dat samen zitten en kletsen..,dat maakt alle zelfgekozen ellende van de kb weer goed



Geen opmerkingen:

Een reactie posten