donderdag 13 augustus 2020

opruiming...

 

In ieders leven zijn van die momenten dat je weet dat je moet gaan opruimen, dingen moeten weer een andere plek krijgen, een andere bestemming.. de beste plek is daarvoor toch wel marktplaats, in allerlei variaties.
 
Naast dat ik vanochtend mijn nieuwe kalender 2021 omdenken al ontvangen had, nog eentje te gaan dan is de collectie weer compleet voor 2021, besloot ik eerst maar eens te beginnen met het lappen van de ramen op de M wijze.. een goede vriend van mij gaf me de tip... dit in combi met de L wijze, is het een fluitje van een cent.. ideaal.
Was sneller klaar dan ik had verwacht.. ondertussen liep ik wel te gutsen alsof ik een vergiet zonder bodem was.
 
In al mijn dapperheid besloot ik ook nog om mijn bed te verschonen,  het wit is ideaal maar met dit weer, hoe schoon en fris je ook je bed in duikt.. op wit zie je alles. .dus ook de restanten van het zweet van de nacht, ondanks het koele briesje dat liefdevol over mijn lijf strijkt tijdens het slapen.. 
weet niet hoe het bij anderen zit, maar ik moet zeggen ik slaap verdraaid beroerd en kort.. doe in de middag dan ook vaak een siƫsta.
 
  Dus nadat ik het nodige kwaad had gedaan, heb ik de stofzuiger ter hand genomen en het hele huis gezogen.. ook zon klus waarbij je dus blijft gutsen van ellende.. maar goed. we wennen er aan en het is niet anders.. we zullen moeten..

Heerlijk op het balkon mijn salade gegeten, om daarna te besluiten dat ik het te verkopen tentje toch niet ga opzetten in die hitte, het leek me handig om dit wat uitvoeriger op marktplaats te zetten maar helaas kom ik er dus niet toe.. weet niet wat het is, ik denk de hitte dat dat het is, maar goed op marktplaats neergezet en , dat begrijp ik nooit, je zegt prijs 25 euro, dan zeg je ook nog bieden vanaf 25 euro, en dan bied iemand 20 euro, ik begrijp dat wel, je kan het proberen maar het werkt niet zo.... bij mij niet tenminste.

Maar goed, het is afwachten wat en hoe, we zullen zien, komt vanzelf wel goed dat kan niet anders, en ach het eet geen brood, dus ik laat hem wel staan anders..

Daarnaast ook iemand die probeerde mij een oor aan te naaien, of ik met een pb wilde reageren, dat is geen punt, maar blijkt een heel gehaaide oplichtersbende te zijn, die zeggen dat ze het bedrag storten bij een bedrijf, en dat bestaat echt, tenminste er is echt een website van, en dat dan de ptt komt om het geld in een enveloppe af te leveren en daarbij zitten ook de verzenkosten.. maar en nu komt het.. jij moet even de verzendkosten voorschieten..  gevolg. dat als je dat doet, dan komt er nooit iemand en hebben zij 50 euro of meer.  Dus ik stapte er niet in, zei meteen dat ik hierin niet meeging, maar ja dan krijg je natuurlijk de opmerking dat je aan internetoplichterrij doet, en dat ze je gaan melden.. ze doen maar, want ik heb niets gedaan wat niet moest..., alleen gezegd dat ik niet akkoord ging met deze transactie dat ik moest betalen.. maar het is wel ff vervelend dat er dit soort mensen bijzitten.

Intussen behoorlijk aan het opruimen weer, en veel verkopen via marktplaats en de diverse sites van de regio, je weet het nooit.. laten we er maar voor gaan zou ik zou denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten