zondag 2 augustus 2020

de manmaker heeft mij nog niet overtuigd...


donderdag besloot ik om een wandeling te maken , in mijn hoofd zat het idee van ongeveer 10 km, maar al lopende zocht ik steeds weer meer op, en het lopen ging zo lekker dat ik besloot het wat  langer te maken. Onderweg heb ik toch ook even een plekje gezocht om de meegenomen salade te eten.

Te genieten van het uitzicht en besloten om dan toch maar te kijken of ik er 15 van kon maken.. 
Terwijl ik zo lekker liep te lopen, te genieten van het alle wonderlijke wat je ziet als je goed kijkt tijdens het wandelen.. was ik toch verbaasd over de vele mooie dingen.

Tijdens het eten zag ik ineens een bijzonder diertje over de tafel lopen, en alsof ik geobsedeerd was, heb ik daar met aandacht naar gekeken. wat een prachtig diertje vond ik het.

Al lopen kwam ik onderweg nog diverse oud leerlingen tegen, altijd leuk en genieten vind ik dat.

Nadat ik terug naar huis liep zag ik ineens dat ik al dik 17 km had gelopen,  ik moest nog een klein stukje om te ontdekken dat ik toen ik thuis was 18 km had gelopen. en dik 1000 cal had verbrand.. kennelijk had ik niet zo slecht gelopen.

In de middag wat aan het rommelen  geweest met van alles wat nog gedaan moest worden in huis om rond 19.10 naar de sportschool te gaan om daar mee te doen met een rondje buikspieren.., terwijl we daar mee bezig waren kwam ineens vriend /collega Misjel er ook aan.  aangezien hij wat laat was mocht hij gaan lopen waarop Benjamin junior en ik zeiden we lopen een rondje mee.. dit tot grote verbazing van een aantal mensen, terwijl ik alleen maar dacht lopen is lekkerder dan op je buik liggen en dan heen en weer rollen alsof je in een wiegje zit.

Nadat we het rondje hadden gelopen konden we in twee tallen aan de slag.
de opzet was
ieder 150 keer touwtjespringen
samen 80 man makers
100  de kb omhoog vanaf de grond boven je hoofd individueel
60 pushups samen
100 x een clean. individueel
80 manmakers en dat weer samen
150 x touwtje springen.

Rene riep al meteen of wij samen konden. en dat is altijd leuk, we dagen elkaar uit en zijn aan elkaar gewaagd.. dus dat is tof

we waren in het begin het laatste met het eerste rondje manmakers. maar al gaande weg, kregen we de tempo te pakken. en voor we het doorhadden waren we klaar terwijl de rest nog bezig was.. wat een genot is dat toch dan.

Daarna met elkaar aan de thee na het sporten en dat is eigenlijk het leukste en mooiste van allemaal.. dat lekker zitten en kletsen met elkaar en genieten.. heerlijk
toch nog even tijdens het  laatste rondje sporten 1010 cal verbrand, als ik het zo bekijk toch wel een  vruchtbare dag.. morgen maar  eens goed uitslapen


voor wie niet weet wat een manmaker is zie filmpje










Geen opmerkingen:

Een reactie posten