maandag 17 augustus 2020

waarom ik deze blog zo noem geen idee

 

 Gisteren toen het begon te regenen, hoorde ik iemand heel hard roepen. Ja het REGENT... om nog geen minuut een hartstochtelijke vloek te horen en de opmerking dat diegene geen paraplu bij zich had, stiekem heb ik zitten te lachen.., vond de vreugde en daarna de ontdekking van ik heb geen plu bij mij.. dus hij is zeiknat geregend geweldig..  ik kan genieten van klein geluk.

Gekeken naar The Britisch BACK off.. een prachtig programma, helaas is 1 van mijn favorieten eruit. Henri., 

ik kan daar van balen. hij is zo grappig en neemt het niet allemaal zo heel serieus.. maar wel net serieus genoeg om zijn best te doen.

Wat ik dan weer erg leuk vind om te ontdekken dat hij met een andere mede bakker een relatie heeft gekregen... een combinatie die ik niet had verwacht. maar ik ga hem missen  hij had humor

 
Nu zit er nog 1 favoriet van mij in, namelijk de jongen met dat zuinige mondje. Toen ik tegen vrienden Rick en Chris zei dat ik de met dat zuinige mondje ook wel goed vond, wisten ze precies wie ik bedoelde, al moet ik zeggen, hij begint me nu wel wat te irriteren met zijn Bulgarije en zijn vriend die uit Bulgarije komt. beiden strak en afgetraind en dan toch nog zoveel lekker gebak eten..  Inmiddels weet ik dat hij David heet en ik zet mijn kaarten op hem, ik denk dat hij gaat winnen, dat kan haast niet anders.. hij is namelijk erg goed
 
Hieronder zie je hem met zijn vriend.

 Dus we gaan maar voor zuinig mondje dat hij gaat winnen nu mijn eerste favoriet Henri eruit is.. het is wel bijzonder dat ik meteen twee mannen uitkies die ook mijn seksuele voorkeur delen, terwijl ik daar niet eens van op de hoogte was. Zou mijn gay radar nog steeds goed zijn.. in ieder geval voor mensen uit Engeland op de tv wel.. in het dagelijks leven maak ik me wat zorgen hierover.

De maandag bestond uit uitslapen, en daarna een wandeling, even langs mijn  school gelopen om te zien dat het oude gedeelte er nog staat, maar wel al helemaal bijna leeg is, maar ook zie je dat het plein er al ligt. kortom over 2 weken hoop ik dat alles weg is en dat we gewoon  kunnen beginnen met lesgeven.
Al blijf ik het heel bijzonder vinden dat mensen die op school praktijkvakken geven, zoals koken, techniek, gym, drama, kunst etc geen 1,5 meter afstand hoeven te houden van de leerlingen.. de andere docenten wel.. zou het dan zo zijn dat de docenten die praktijkvakken geven andere genen hebben. en hoe zit het dan dat als deze docenten een ander vak geven, zoals in mijn geval het vak Levo, wat ik daar van vind laat ik even in het midden. Dan moet ik wel 1, 5 meter afstand houden. bijzonder.

Maar goed de eerst 11 km zit alweer in de pocket, die zijn al gedaan en het liep heerlijk ondanks de regen en het onweer, het was lekker wandelen.

De avond bestond uit kb en daarna thuis lui op de bank voor de buis.. heerlijk.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten