vrijdag 28 augustus 2020

Klaar?


 Afgelopen donderdag vroeg wakker want ik moest nog wat doen in het lokaal zodat  ik volgende week als we eigenlijk nog niet beginnen nog even wat extra kan doen in mijn nieuwe lokaal, kasten en nog wat spullen kan uitzoeken zodat ik weet wat ik wel en wat ik niet wil houden.

Donderdag toch nog een aardige slag geslagen in mijn lokaal.. bijna alles is klaar, het licht hangt, de geluidsboxen hangen. helemaal prima,  de resterende spullen die nog in bakken moesten zitten er nu ook in. helemaal lekker, nu alleen nog  een paar keer alles uitzoeken en efficient  indelen, dat zal nog een dingetje gaan worden.. maar ook dat komt in de loop van het jaar.


Mijn ochtend begon met een bezoek aan de afschuwelijk IKEA, geen pretje om eerlijk te zijn maar je moet, ik moest er bakken halen, dus dat heb ik maar gedaan om daar inderdaad de laatste restjes in te stoppen, het is gedoe om normaal door de ikea te lopen, het is er druk, mensen letten niet op etc maar goed het is niet anders je zal het er mee moeten doen.,

Nadat ik dit had geregeld ben ik naar school gegaan, waar Christian ook al was, erg gezellig altijd, wat praten en klieren, daarna is hij zijn taak begonnen en ik ook, ik heb mijn spullen overgepakt zodat alles in de kasten kon, de dingen die ik moest neerzetten in de berging, waar ik een stukje had geclaimd voor de spullen voor het schimmenspel, geregeld, daarna de sleutels van de kasten gelabeld. zodat ik weet welke kast welk nummer heeft. 

Nog wat achterstalling werk verricht in het lokaal. en zoals het er nu uitziet is het klaar. kan ik starten volgend week, al vraag ik me nog wel even af hoe en wat in het lokaal, maar dat komt vanzelf... we zullen zien.

De middag was verder gevuld met boodschappen doen, het is ineens wel omschakelen naar dat je boodschappen moet gaan doen voor een hele week, terwijl je meestal alleen voor 1 of 2 dagen doet, want ja sinds de corona tijdperk is het allemaal anders.. dacht je in dagen en niet in een week. maar ben toe aan het ritme dat weet ik dus het is goed

Nadat ik alles had geregeld naar de sport gegaan de buik en de cross xxl. erg leuk om te doen,  was wederom een goede les maar aangezien we woensdag onze benen al behoorlijk hadden afgemat was dit wel heel veel extra benen ineens.. de rondjes hardlopen was wel pittig.. zeker als daarnaast alleen maar oefeningen komen voor de benen in aantallen van 20, 30 ,40 en dan 30, 20  en dat 4 keer en dat je dan weer moet rennen..

maar hoe dan ook. het was goed.. ik heb het volbracht.. 

daarna aan de thee met elkaar en naar huis nog even gekeken naar De slimste mens, zo heerlijk programma.. en 5 bedrooms wat een heerlijke serie is dit toch


Geen opmerkingen:

Een reactie posten