maandag 10 augustus 2020

hot.. hot... hot

Eerst dacht ik, dit ga ik niet doen, ik vind het wel best zo. maar gaande weg de week, de steeds korter wordende nachten met te weinig slaap, maakten het nodig.

Eerst overwoog ik gewoon een grote aircooler te kopen maar bedachte me ook meteen, dat is niet handig, dat is te groot en in de winter waar laat je hem?

Inmiddels zijn mijn woonkamerraam en keukendeur voorzien van een hor dus die kunnen wijd open staan, zodat het huis door kan tochten.

Het enige probleem is inderdaad de slaapkamer dat is warm, daar zweet ik uit en ik kan er niet goed slapen

Natuurlijk ook overwogen om in mijn keuken, op het balkon of eventueel in de woonkamer te gaan slapen, maar dat vind ik ergens niet zo lekker, omdat ik dan toch het gevoel heb dat ik de beschutting mis van mijn slaapkamer.

Kortom, lang geleden had ik een airco besteld, een kleintje voor in de slaapkamer maar die kwam maar niet, om daarover een lang verhaal kort te maken... die bleek te zijn verdwenen in de post, maar ze zouden nog eentje sturen.. die zou ongeveer 3 weken onderweg zijn. Hierop heb ik maar gereageerd met dat ik nu het geld terug wil, want nu is het warm en over 3 weken weet ik het zo nog net niet, dan kon het wel eens heel koud zijn..... met veel gedoe is het wel gelukt, kon ik het geld terug krijgen.

Na wederom een te korte nacht met veel te veel warmte heb ik maar besloten om toch eens wat op het internet te struinen en eens te kijken wat er te vinden is voor mij op mijn slaapkamer.. en ja hoor daar stond dezelfde cooler die ik had besteld maar nu stukken goedkoper bij de karwei, dus een handig klein boxje van 16 cm, niet groot maar in mijn slaapkamer is het groot genoeg en geeft het genoeg verkoeling om in slaap te komen. dat is genoeg..  daarna slaap ik wel door, dat is ervaring.

Na zon vreselijke nacht was het wel erg lekker om te sporten, we gingen natuurlijk weer aan de gang met het waterballet,  wederom dikke lol en het tuurlijk was het weer lachen en elkaar klieren met water, dit keer waren er weer geen enkele droog, dat maakte het juist zo leuk.

De opdrachten waren wat meer uitgewerkt en meer in structuur gezet... wat eigenlijk wel leuk was, maar

ook jammer je kon niet kiezen voor de dingen die je anders zou doen waarmee je er goed mee wegkwam

maar wederom Marco mijn complimenten dan je zulke creatieve lessen weet te bedenken en dat je dus ineens veel intenser gaat sporten omdat je muntjes wil..  bijzonder om spullen te kopen om mensen nat te maken, nog nooit is een spons zo geliefd geweest..

Helaas de cooler had niet het gewenste effect, een minimale vochtstroom, die al voordat hij mijn lichaam bereikte al verdampt was, helaas was ik vergeten om een bon mee te nemen toen ik hem kocht. heel dom eigenlijk. dus tja.. dan maar iets anders verzinnen. Dus de hele grote ventilator mee uit de woonkamer en die in de slaapkamer neergezet op het plankje waar de tv staat.. gevolg ik heb geslapen vreselijk lang geslapen..  en lekker geslapen.. dus ik ben topfit de maandag in gegaan.. heerlijk.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten