maandag 24 augustus 2020

ik ga aan de wandel en ik haal op..

  

Besloten om de maandag maar een wandeling te gaan maken, tenslotte moeten de beenspieren na een intensieve beentraining van zondag bij de cross xxl, even extra los gemaakt worden zodat ik weer kan zeggen.. goh ik had helemaal geen spierpijn.. dat is zo leuk om te zeggen altijd... dus aan de wandel.

Om 12 uur ben ik gestart met de benenwagen, erg lekker, ik liep wat te klooien met wat en hoe en zus en zo, dus ik besloot maar eerst eens naar Woubrugge te lopen om daarna terug te lopen aan de andere kant van de heimanswetering..

Terwijl ik zo liep te lopen, komen vanzelf de gedachtes op wat ik nog moet doen.. ook kwam het besef dat ik eigenlijk pas volgende week dinsdag een lesje draai, dat ik daarna eigenlijk gewoon een week heb om van alles nog voor te bereiden en dat dan pas het echte lesgeven gaat beginnen.. hoe en wat.. daar zwijg ik nog even over, dat overzie ik nog niet.. dat zal wel met de tijd komen.

Terwijl ik daar zo liep te denken bedacht ik me, als ik nu slim ben, dat ben ik graag namelijk, ga ik straks in de stadstuin, zitten eten. ik had een lekkere salade meegenomen, kon daar rustig zitten en dan genieten van de rust en de natuur,prachtige foto's gemaakt in die tuin van fruit en van kleine sprinkhaantjes zo schattig en zo lief,   daarna doorlopen naar de Maximabrug om die over te steken zodat ik dan uitkwam bij de gevangenis van Alphen om zo dan naar de kantoorgroothandel te gaan om daar de snelhechters te kopen waar ik de leerlingenlijsten in kan maken, zodat ik dat ook weer overzichtelijk heb. Dat was de gedachte die ik kreeg, dus zo gezegd zo gedaan, ook bedacht ik me dat ik nog printervullingen nodig had, dus die moesten er ook nog komen, dat kon dus mooi in 1 winkel en in 1 loopje.

Zo gezegd zo gedaan, al lopend bedacht ik me, ik moet ook eens gaan kijken of ik  bij een A&H langs kom voor de vegetarische broodbeleg, omdat ik geen kaas meer op mijn brood doe tegenwoordig leek het mij goed om dan toch iets te zoeken wat ik er wel op kan doen.. vandaar dat die ook in de planning kwam.. 

Nadat ik de kantoorgroothandel had bezocht bleek dat ze daar niet de printervullingen te hebben die ik moest hebben, mijn printer schijnt verouderd te zijn.. dus die hadden ze daar niet, maar wel 30 snelhechters voor 8 euro dus daar kan je je geen buil aan vallen lijkt me.

Dus ik besloot om dat maar richting mijn eigen vertrouwde winkelcentrum te gaan daar de printervullingen te kopen en ook dan maar meteen langs de A&H voor het broodbeleg en eventueel ook voor wat extra vegetarische producten, zodat ik de maand weer vooruit kan.. 

Dit was ook zo geregeld en daarna rustig naar huis gelopen..  om te zien dat ik op slechts 12 meter na 14 km had gelopen dus tja dan krijg je de gedachte als ik nu nog even een paar stappen extra doen dan heb ik er wel 14 op zitten.. dus dat besloot ik dan maar te doen.. dus ik heb op de tussen stukjes in mijn trappenhuis maar rondjes gelopen.. totdat ik mijn buurjongen en oud leerling tegenkwam. die begon al te lachen  en zei ik zag je al rondjes lopen en dacht hij moet vast zijn km vol krijgen en dat klopte dus.

maar het is gelukt gelukkig.. 14 km in de pocket nog 6 km te gaan voor de felbegeerde punten om zo te sparen voor een gratis bioscoop kaartje voor pathe.

 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten