woensdag 26 augustus 2020

bijna maar nog net niet helemaal

 

Langer kon ik het niet uitstellen voor mijn gevoel, wetende dat vriend Christian al druk aan het werk was in mijn lokaal, in de school, met licht en geluid, maar vooral ook in mijn lokaal veel moest doen,vond ik dat ik er ook moest zijn.. is een gevoel maar ook een stukje medemenselijkheid denk ik dan.

Nadat ik had uitgeslapen, de foto's van het museum in Schiedam had uitgezocht, een museum wat echt een aanrader is. klein mooie tentoonstelling en met je museumjaarkaart of je bank giro vip kaart kan je er gratis in.. en wie wil dat nou niet.. 

Maar om half 12 was ik gestreken en gewassen en kon ik naar school, het nieuwe gebouw, het nieuwe lokaal, allemaal nieuw en natuurlijk het zien van mijn collega's.

 Dus ik kwam op school met mijn tasje met spullen die ik nog wel graag weg wilde doen en die op school een prima plek vinden dan, mede omdat ik daar juist alles kan stallen wat ik nog kan gebruiken in de lessen.

Bij aankomst eerst met collega's praten, horen dat ik toch weer was afgevallen terwijl ik voor mijn gevoel dat niet waar is, maar altijd leuk om te horen toch.

In mijn lokaal was Christian al aan het werk, de boxen hingen al aan de muur, prima, ergens kon ik dus niet zoveel doen.. maar kon wel snel mijn lijsten kopiĆ«ren zodat ik  dat klaar had, voor zowel de deelloacatie als mijn eigen locatie waar ik werk.

Terwijl ik er gaatjes in aan het prikken was wat kletsen met Christian, en zo kwam ik mijn tijd wel door.

Rond half 4 richting huis met nog wat klusjes te gaan, ik moest namelijk, had ik bedacht het 1 en ander nog in huis gaan veranderen.. dat zou mij wel eens in het voordeel kunnen werken. Er moest echter wel even een paar technische handelingen gedaan worden. Dus met een geleende slijptol, met een veiligheidsbril op op het balkon buizen doorslijpen.. geweldig.. het ging snel, dus voor ik het wist was dat geregeld en had ik dat gedeelte klaar.

Op mijn school was een tafeltje nodig voor onder een kastje in mijn lokaal, dus ik bedacht me meteen. okey laat ik het tafeltje wat anders de container in gaat als mijn nieuwe bank komt dan meenemen en die er dan onderzetten. Ik vond het onzin om daar geld voor uit te geven als ik hem toch niet ga gebruiken. zonde van het geld denk ik dan.

Dus zo lost het zich allemaal vanzelf op, dat vind ik altijd zo leuk. gaande weg de tijd lossen dingen zich op.

Snel de stofzuiger door het huis gehaald, zodat ik donderdag kan dweilen en het huis weer schoon is..  en dan kan ik , had ik me al voorgenomen, lekker genieten van niet te veel meer doen.

De avond was de kb aan de beurt, heerlijk lekker aan het sporten met de kb swing en andere aanverwante oefeningen..  ik hou er van


Geen opmerkingen:

Een reactie posten