donderdag 6 augustus 2020

wat ligt daar tussen het groen....

Vanochtend vroeg al de toekomst ontvangen.. erg leuk, de nieuwe kalender van Darum voor 2021 is al uit, veel te vroeg natuurlijk dit jaar, maar ik dacht weet je wat, ik ga alvast de scheurkalenders bestellen, positief dit jaar door.. en alvast een leuk vooruitzicht voor volgend jaar.
Het is wel gek, dat ik nu al drie kalenders heb besteld, met nog geen idee hoe de toekomst zich gaat ontwikkelen....  maar de kalenders Darum,omdenken en rumag zijn binnenkort in mijn bezit., zodat ik op ouderjaarsavond heel mooi om 0.00 de kalenders van 2020 weg kan halen omdat die leeg zijn en de kalenders voor 2021 op kan hangen met de hoop dat dat jaar anders zal zijn dan afgelopen jaar..  ik ga daar van uit.

Omdat ik toch vroeg op was, een zeer positief telefoontje kreeg, besloot ik om maar eens de laatste 10 km te gaan lopen voor mijn felbegeerde week totaal van 100 punten zodat ik weder om 250 punten kan claimen om zo steeds dichter bij een avondje uit te komen naar de film.. ideaal is dit om zo toch maar leuk naar de film in Pathe te gaan gratis.

Maar goed de wandeling begon wat twijfelachtig, meestal weet ik wat ik wil lopen, dit keer was ik nog niet helemaal overtuigd met als gevolg dat ik ineens heel anders ging lopen dan ik had bedacht, maar dat is juist extra leuk en gezellig, mede omdat je daardoor gewoon geniet van wat je ziet.en wel ziet waar je uitkomt vind ik ook altijd wel genieten en spannend.

Al lopend zag ik zoveel verschillende dingen tussen het groen liggen dat ik dacht laat ik daar maar eens een soort van wandelspeurtocht van maken voor mezelf, gewoon kijken wat voor dingen/spullen er liggen die er niet horen te liggen of te hangen.

Een aanrader als je gaat lopen, als je denkt ik weet het niet, dan heb je een doel en je gaat ineens hele andere dingen zien die je normaal niet ziet.. zo las ik ooit een bericht van een man die liep tijdens het wandelen hondendrollen te tellen.. hij liever dan ik... dat vind ik minder smakelijk

Het gekke is ook, dat ik sinds de lock down over is, ik meer mensen ontmoet en dus heel veel weer binnenkrijg, en dus behoorlijk veel inspiratie krijg voor de flarden.  Zo ook als ik ineens een veld vol met brandnetels zie, denk ik meteen aan de titel.. brandende liefde..  en zo gaat dat bij mij, ik vlieg in gedachten van het ene naar het andere soms en dat maakt het ook zo leuk dat wandelen.

Maar al lopend kwam ik dus van alles tegen, aangezien ik mijn lunch nog niet had gegeten, omdat ik voor 12.00 al aan het wandelen ging, ben ik maar gaan  lunchen op de golfbaan lekker in de brandende zon.. wat is dat lekker, langzaam garen en braden.. zodat je een lekker mals en bruin hapje gaat worden.. 

Daarna de laatste paar km gelopen naar huis, heerlijk met de zon op mijn bol en genieten van het lekkere weer.

Bij thuiskomst meteen maar de uitgebloeide zonnebloemen in de vuilnis gedaan zodat ik klaar ben voor morgen voor een nieuwe bos met bloemen..  zo lekker altijd bloemen in je huis, genieten.

De avond in mijn sportkleding, wat inmiddels een gewoonte begint te worden, naar de sportschool, ik moet zeggen het heeft wel wat, het is ook gemakkelijk, je gaat in gemakkelijk zittende kleding naar de sportschool, je komt er aan, je doet je ding en je drinkt nog wat en gaat dan weer naar huis om in je eigen fijne douche met alle gemakken van dien jezelf weer toonbaar te maken, wat willen we nog meer..

Hoe de les was, met veel water, komt in een volgende blog

broek in de bomen, hoe dan ?
nieuwe trent? mondkapjes in de struiken
aandoenlijk met dat kleine vliegje hierop, ineens veranderen proporties
achtergelaten zakje maar lag er zo mooi bij als een soort huisje
hierbij vond ik de wortel op een poppetje lijken
hierbij vond ik het stukje bij de wortel eruit zien als een poppetje
zoek geraakte golfbal
brandende liefde
gewoon een prachtige foto van deze jonge kraai..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten