vrijdag 23 december 2011

Vroeger of later

Vandaag eindelijk dan vakantie wat heerlijk is dat om eerlijk te zijn.
De ochtend hadden we eerst een kerstviering op school en dat verliep helemaal goed, de leerlingen enthousiast met van alles maken en uiteindelijk kleine pakketjes wegbrengen naar het bejaardenhuis naast mijn school, waar ze met open armen werden ontvangen. Ze waren blij de oudjes en dat vind ik zo mooi, dat onze kinderen ervaren wat het is als mensen je dankbaar zijn voor wat je geeft. ik vind het prachtig
De middag gesport en lekker met een collega gekletst en daarna naar rotterdam om daar in het oude luxor  de voorstelling vroeger of later te bezoeken, met liedjes van robert long. Ik  ben eerst met vriend Frans lekker gaan eten en daarna naar de voorstelling, die gespeeld worden door o.a. Jenny Arean, wat een vakvrouw is dat toch heerlijk, door Tony Neef, jammerlijke keuze, Joel, die prachtige liedjes heeft vertolkt van robert long en Maaike die met haar stem heel veel kan , en zoveel verschillende liedjes daardoor kan zingen .... ik heb genoten heerlijk.
Het is een aanrader deze show voor  Robert long liefhebbers het is met humor en ook met ontroerende liedjes, die soms net iets anders zijn gezongen dan je zou verwachten dus dat is erg mooi vind ik..
kortom een aanrader voor een ieder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten