vrijdag 2 december 2011

vrij-dag

Deze foto heeft niets te maken met het thema van deze dag, maar meer omdat de vrijheid me zo aanspreekt van de vrijdag... heerlijk is het als je laatste werkdag begint en je gewoon mag genieten van alels wat op je pad komt heerlijk toch.. Vanochtend wel heel moeilijk uit bed maar ja dat went wel, even doorbijten en dan naar mijn werk. Heerlijk zitten koffie te drinken, ook ff weer die leuke man die elke ochtend even in de school komt voor een kop koffie gezien, en daarna met collegas leuk zitten kletsen. Bij de bel die gaat, meteen door naar mijn lokaal en dan heerlijk met mijn isk klas gekeken naar de film het geheim van het grote boek van sinterklaas, daarna even naar mijn favo klas gelopen even een praatje gemaakt en toen een leerling geholpen die in de shit zat met een docent omdat hij vond dat hij oneerlijk behandeld is, en om eerlijk te zijn ik hoor het verhaal en ik ben het er mee eens, ik vind het ook niet helemaal eerlijk wat er gebeurt is.. dus ik heb hem geholpen een brief te schrijven.
Daarna ben ik met mijn lessen verder gegaan, heb vreselijk gelachen met de isk klas groep 1 die weer prachtige dingen spelen. De groep een training gegeven catwalklopen en daarna in gesprek geweest voro de nieuwe verrassing voor het diploma gebeuren.. dat gaat gaaf worden als het lukt.. ik ben zo benieuwd maar lijkt me leuk...
 en daarna sporten, aldi, praten met een collega en daarna naar huis eten, even praten met de buuf die vertrekt naar amerika en daarna door naar het bad.. en lekker de deur nog uit ff bij vrienden een borrel halen wat is het leven toch heerlijk op een vrij-dag..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten