dinsdag 13 december 2011

oh oh alphen aan den rijn

Deze ochtend was ik erg vroeg op, ik wilde heel heel vroeg bij de sportschool zijn. Alles snel ingepakt en gaan met die banaan.... maar die banaan ging niet zo snel helaas....
Bij vertrek van huis stond ik al meteen in de file (na het grote debakel van Alphen van de zomer tot de herfstvakantie, het afsluiten van 1 van de grootste uitvalswegen af te sluiten en nog wat meer wegen, zodat heel alphen zowel in de ochtend als in de middag in de file stond) hebben we nu een volgend probleem, de brug op een van de uitvalswegen van lage zijde naar hoge zijde, ligt er uit met als gevolg dat alle mensen die normaal gesproken via die brug gaan nu over de zelfde weg moeten als mensen vanuit Amsterdam, Hillegom etc en de bewoners die daar ook wonen.. kortom wederom om half 8 half 9 in de auto om na een half uurtje auto zitten aan te komen op je werk.  (men bedenkt dan niet om de weg door het centrum open te gooien, wat met gemak kan want daar rijden nu ook bussen) .
Want alphen heeft bedacht dat de brug ook nog steeds open moet om het kwartier... dus je staat meer stil nu dan je rijd. Maar laat ik denken slim te zijn.... ik dacht ga nu eens via de andere kant, en ga over de rondweg. Helaas het is een foute gedachte... het ging goed, tot het nieuw aangelegde punt... daar ging het meteen mis, elke gefrustreerde automobilist weigert je af te laten slaan dus je kan geen kant op.... je rijd voor je het weet Boskoop in terwijl je in alphen moet zijn..
kortom de slimme zet was wederom een niet erg handige zet, nu slechts 3 kwartier onderweg
maar daarna wel heerlijk gesport, lekker les gegeven, daarna vergaderingen
en vanavond naar theater in capelle met vriend Frans.
Sinds gisteren heb ik een lichtgevende kerstboom in mijn auto en dat is toch gaaf.. heerlijk

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten